România mondenă: 5 vedete surprinse în ipostaze jenante. Ce au făcut?

10 Aprilie 2014
Nu de puţine ori, vedetele au ajuns în situaţii penibile, publicul rămânând cu gura căscată şi neştiind cum să reacţioneze.

Ruby, cu tamponul în sutien

Săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment monden, Ruby s-a făcut de râs. Cântăreaţa şi-a pus în sutien un tampon, pentru o situaţie de urgență, însă acesta s-a văzut când artista a urcat pe scenă.

„De mică am acest obicei, să bag lucrurile în sân. De la bunica mea am învăţat, ţin şi bani în sutien, este cel mai sigur loc. În seara aceea nu ştiam dacă îmi iau sau nu geantă şi am apelat la această variantă. Cu ocazia asta cred că mă voi dezvăţa de acest obicei“, a spus Ruby.

foto: WOWbiz

Oana Zăvoranu şi colanţii mulaţi pe zona intimă

La sfârşitul anului trecut, Oana Zăvoranu a participat la un eveniment monden, însă ţinuta ei i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Vedeta a venit îmbărcată cu o pereche de colanţi care i s-au mulat pe zona intimă, Oana ajungând astfel într-o ipostază jenantă.

 foto: WOWbiz

Ramona Gabor, cu roaba prin Dubai

După ce a plecat din România, despre Ramona Gabor s-au scris foarte puţine rânduri. Însă, la sfârşitul anului trecut, pe internet a apărut o poză în care vedeta împingea o roabă în care se afla un apropiat de-al ei.

Dani Oţil a adormit la restaurant

În ediţia de luni a emisiunii „Neatza cu Răzvan & Dani“, Dani Oţil a vorbit despre un moment penibil prin care a trecut în weekend. Iubitul Mihaelei Rădulescu a afirmat că sâmbătă era atât de obosit încât a adormit la restaurant.

„Am adormit la restaurant la masă, m-a luat 'boala porcului'. Am dormit în restaurant, pe masă, până a adus chelnerul nota. Eram rupt de oboseală. Filmasem două emisiuni legat şi după masă m-a luat un somn...“, a spus Dani Oţil.

Antonia a uitat versurile unei melodii

Invitată să cânte alături de Horia Brenciu în cadrul concertului acestuia de la Romexpo, Antonia a trecut printr-un moment jenant. Cei doi artişti au cântat împreună o piesă populară, însă, la un moment dat, Antonia nu a ştiut versurile.

„Am uitat un cuvânt, sper că nu s-a simţit. A fost ceva inedit că am cântat muzică populară, m-am simţit foarte bine“, a spus Antonia.

foto: WOWbiz