România mondenă: 5 vedete surprinse fără machiaj. Ţi se par mai frumoase?

11 Decembrie 2013
Showbizul românesc este plin de vedete frumoase, care ar face orice pentru a arăta cât mai bine, indiferent de vârstă. De multe ori, pentru a le demonstra fanilor că machiajul nu le înfrumuseţează, divele publică pe internet fotografii cu ele nemachiate.

Diana Dumitrescu, nemachiată şi necoafată

Actriţa şi-a surprins fanii zilele trecute, când a postat pe o reţea de socializare o poză în care apărea necoafată şi fără machiaj. Fotografia a primit imediat foarte multe like-uri şi comentarii, unele persoane afirmând că vedeta este frumoasă şi naturală.

Lora, fără machiaj în maşină

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Lora a avut un concert la TImişoara, după care a cântat la Balul Bobocilor unui liceu din Giurgiu. Deoarece nu a avut timp să se odihnească, vedeta a tras un pui de somn în maşină, însă abia după ce s-a demachiat. Înainte de a adormi, ea şi-a făcut o poză nemachiată, pe care a postat-o pe internet.

Andreea Marin vrea să demonstreze că nu se teme de bătrâneţe

Vedeta de la TVR a afirmat în nenumărate rânduri că nu se teme de bătrâneţe, iar pentru a demonstra acest lucru s-a fotografiat nemachiată, după care a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Antonia arată aproape la fel şi nemachiată

În urmă cu doar câteva săptămâni, Antonia s-a fotografiat nemachiată în maşină. Deşi în poză pare tristă, vedeta a postat fotografia şi pe internet, pentru a le arăta fanilor ei cât de bine arată şi fără machiaj.

Adela Popescu s-a fotografiat lângă cuptor

În luna octombrie, Radu Vâlcan i-a pregătit o surpriză Adelei Popescu şi i-a gătit. Mândră de iubitul ei, vedeta l-a fotografiat cu tava cu mâncare, după care s-a fotografia şi ea lângă cuptor, vedeta fiind nemachiată.