România mondenă: 5 vedete supersexy pe covorul roşu de la Cannes

24 Mai 2012
Prezenţa vedetelor noastre la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes a devenit un lucru obişnuit. Româncele impresionează pe covorul roşu cu rochii sexy, de la marile case de modă sau semnate de designeri autohtoni. Un lucru este cert, fetele noastre arată bine... iar asta se vede!

Mădălina Ghenea, în Roberto Cavalli

Mădălina Ghenea a strălucit, în acest an, în rochiile marca Roberto Cavalli, la Festivalul de la Cannes. Mai mult, românca a fost văzută în compania celebrului actor Gerard Butler, iar presa internaţională s-a grăbit să afirme că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie. 

Monica Bârlădeanu a purtat o rochie semnată Dana Budeanu

O altă prezenţă sexy, pe covorul roşu de la Cannes, a fost Monica Bârlădeanu. Actriţa a purtat o rochie feminină, semnată Dana Budeanu. Ţinuta a fost accesorizată cu un clutch auriu şi pantofi nude. Monica a participat, împreună cu iubitul său Bobby Păunescu, la premierea filmului românesc, "După dealuri", semnat de Cristian Mungiu.

Carmen Brumă s-a pozat cu Gerard Butler

Carmen Brumă a avut parte de o întâlnire cu totul specială, la un eveniment caritabil organizat la Cannes. Prezentatoarea TV l-a cunoscut pe Gerard Butler, prin intermediul Mădălinei Ghenea. De fericire, Carmen s-a pozat cu marele actor şi şi-a postat poza pe pagina ei de Facebook. Carmen şi iubitul ei, Mircea Badea au participat la o gală caritabilă organizată de Sean Penn, prin fundaţia sa, “Haitian Relief Organisation”. Scopul a fost, desigur, strângerea de fonduri, astfel că participarea a fost contra cost, menţionează Mircea Badea, pe blogul său. 

Cristina Flutur şi Cosmina Stratan, două actriţe debutante

Cristina Flutur (foto stânga) şi Cosmina Stratan (foto dreapta) sunt două actriţe ieşence, debutante în film, care joacă în pelicula "După dealuri", semnată de Cristian Mungiu. Filmul a avut premiera mondială, în acest weekend, la Festivalul de la Cannes. 

Cosmina Stratan a fost îmbrăcată, pe covorul roşu, într-o creaţie marca Ingrid Vlasov, iar într-o altă seară a purtat o rochie semnată de Maria Lucia Hohan.

Cristina Flutur a apărut într-o ţinută creată de Casa Ducessa by Mihaela Savu, dar şi într-o creaţie marca Ersa Atelier.