România mondenă: 5 vedete muşcate de câini. Află-le poveştile!

16 Septembrie 2013
Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptaţi sau revendicaţi în 14 zile de când ajung în adăposturi a trecut, săptămâna trecută. de votul final al Camerei Deputaţilor, forul decizional în privinţa acestui proiect.

Odată cu adoptarea legii, anumite vedete şi-au amintit că au fost muşcate de câini, maidanezi sau cu stăpân.

Oana Lis a fost atacată de 20 de câini

Tragedia din familia micuţului omorât de câine lângă Parcul Tei din Bucureşti i-a trezit Oanei Lis amintiri traumatizante. „Mie mi-e frică de câini! Am trecut printr-o experienţă groaznică mai demult, o haită de câini m-a urmărit. M-au înconjurat şi au început vreo 20 de câini să mă muşte. Vreau să vă spun că am leşinat instantaneu. Nişte băieţi m-au salvat. Am semne pe picioare şi acum. Am fost la spital, injecţii în burtă, tratament... Plus că am rămas cu o traumă până în ziua de astăzi“, a scris Oana Lis pe Facebook.

Andreea Popescu a fost muşcată de câini, dar îi iubeşte în continuare

Când avea 3 ani, Andreea Popescu a fost muşcată de faţă de un câine. De atunci a rămas cu semne destul de urâte pe faţă, însă, în ciuda cicatricilor la buză şi obraz, fosta dansatoare a Deliei se declară împotriva eutanasierii maidanezilor. „După ce am fost muşcată am trecut prin multe operaţii. Am rămas cu o cicatrice, dar nu urăsc câinii. Îi iubesc şi sunt împotriva eutanasierii lor. E o crimă! Uneori, oamenii sunt mai animale decât animalele“, a spus ea pentru Libertatea.

Dan Negru nu vrea să vadă câinii morţi

Şi Dan Negru face parte din categoria persoanelor care au fost muşcate de câini. Şi el a rămas cu semne, însă nu se declară contra maidanezilor, scrie Libertatea. „Problema câinilor a creat două mari tabere: smintiţii şi mişeii. Unii doresc să-i lase liberi pe străzi, ceilalţi, să-i omoare. Eu sunt pentru sterilizarea lor“, este de părere prezentatorul.

Lui Adi Minune i-a fost sfâşiat degetul

Adi Minune a rămas şi el traumatizat după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe vremea când era doar un copil. „M-a atacat o haită de maidanezi, iar unul dintre ei m-a muşcat atât de rău, încât mi-a sfâşiat mâna şi mi-a retezat un deget. Bunica mea mi-a recuperat falanga, apoi medicii mi-au cusut degetul la loc“, a spus cântăreţul.

Cabral, atacat în parc

În urmă cu doi ani, Cabral a fost atacat în parc de un doberman. Câinele nu era comunitar, ci avea stăpân, iar între Cabral şi posesorul animalului a izbucnit un scandal. În urma altercaţiei, atât Cabral, cât şi stăpânul câinelui au făcut plângere la poliţie, unul împotriva altuia.