România mondenă: 5 vedete masculine care se laudă că fac mult sex

11 Septembrie 2013
Bărbaţii au prostul obicei de a se lăuda cu performanţele lor sexuale, chiar dacă există sau nu femei care să aprobe cele spuse de ei. De foarte multe ori, inclusiv vedetele masculine au dat declaraţii presei că sunt precum un taur comunal.

Alex Velea face sex mult şi tare

Cântăreţul Alex Velea a fost invitat, la sfârşitul lunii august, la ziua de naştere a fetei lui Florin Salam, acolo unde a făcut câteva declaraţii incendiare. Întrebat de reporterii de la WOWbiz cum reuşeşte să se menţină în formă, Alex Velea a spus că face mult sex. „Vă spun acum programul de antrenament şi secretul abdomenului meu. Arăt aşa de bine pentru că fac sex mult şi tare“, a afirmat, mai în glumă, mai în serios, solistul.

Botezatu se laudă mereu cu femeile pe care le are

Cătălin Botezatu a fost în această vară în Turcia, iar o echipă Kanal D l-a urmat pe acesta în concediu. Întrebat dacă îi plac copiii, Bote a răspuns că oricând poate avea şi el un urmaş. „Îmi plac copiii şi oricând pot avea un copil. Sunt viril din acest punct de vedere. Oricând se poate naşte un mic Botezatu“, a spus designerul.

De asemenea, este cunoscut faptul că Botezatu nu ratează niciun moment pentru a se mândri cu femeile care i-au trecut prin pat, acesta afirmând de mai multe ori că a făcut sex în foarte multe locuri, precum în mare, în pădure, în birou sau pe motocicletă.

Costin Mărculescu a făcut sex cu mii de femei

Costin Mărculescu şi-a sărbătorit, la mijlocul acestei veri, ziua de naştere alături de mulţi prieteni şi de multe vedete. Printre cadourile primite de el s-au regăsit şi câteva pastile pentru potenţă sexuală. „Cel mai interesant cadou pe care l-am primit a fost o cutie cu pastile. Sunt şase capsule a câte 10 ml care, după ce am citit prospectul, am aflat că ajută actul sexual, iar bărbatul care le ia e mai tare la pat. Scrie că stimulează rapid impulsul sexual, erecţia este fermă şi de lungă durată. Eu nu am nevoie de stimulente pentru a mă descurca în dormitor“, a spus Costin Mărculescu.

Mai mult de atât, vedeta a spus în trecut că sexul este un sport plăcut şi că a făcut amor cu peste 3.000 de femei.

Ilie Năstase, printre cei mai potenţi bărbaţi din lume

În anul 2011, Ilie Năstase a fost inclus într-un top mondial al celor mai potenţi bărbaţi. Fostul tenismen ocupa locul 5 în topul realizat de ediţia spaniolă a revistei „Maxim“, în paginile revistei apărând informaţia potrivit căreia Năstase s-ar fi culcat cu peste 2.500 de femei. Inclusiv Brigitte Sfăt, actuala soţie a lui Ilie Năstase, a spus despre acesta că este foarte viril.

Liviu Vârciu, lăudat de prieteni

Şi prin patul lui Liviu Vârciu au trecut multe vedete, dintre acestea amintindu-le pe Adelina Pestriţu, Jojo şi DJ Harra. În primăvara acestui an, Romică Ţociu, bun prieten cu Vârciu, îl lăuda pe acesta. „Liviu este viril, vin mereu domnişoarele după el“, spune Ţociu. „Stă mâţa în coadă dacă face dragoste cu mine“, a fost răspunsul lui Vârciu.