România mondenă: 5 vedete implicate în scandaluri sexuale fără voia lor

5 Mai 2014
De multe ori, celebrităţile sunt folosite de alte persoane pentru a-şi face publicitate pe spatele lor, însă s-a întâmplat şi ca vedetele să ajungă fără voia lor în centrul unor scandaluri sexuale.

Casa lui Viorel Lis, transformată în bordel

Zilele trecute, pe toate site-urile de ştiri apărea ştirea potrivit căreia Viorel Lis ar fi implicat într-o reţea de prostituţie. Care era, de fapt ştirea? În una dintre casele fostului primar al Capitalei, pe care acesta o închiriase unor persoane dubioase, se deschisese un bordel. Singura legătură dintre Viorel Lis şi reţeaua de prostituţie era imobilul fostului primar.

Tarky a spus că s-a iubit cu Mihai Trăistariu

Ajuns în finala din acest an a concursului „Britain’s got talent“, românul Cristian Spiridon „Tarky“ a intrat din nou în vizorul presei din ţara noastră.

Odată cu apariţia la emisiunea din Marea Britanie, s-a scris din nou despre scandalul sexual în care au fost implicaţi Tarky şi Mihai Trăistariu.

Tarky, a anunţat, în urmă cu mai mulţi ani, că a întreţinut relaţii sexuale cu Mihai Trăistariu. Tarky a afirmat că s-a cunoscut cu Mihai în anul 2006, iar apoi au avut o relaţie. Trăistariu a negat toate acuzaţiile, declarând că îl ştie pe Tarky doar din vedere.

Între cei doi a avut loc şi un proces, câştigat de Trăistariu, în urma căruia Tarky trebuia să îi plătească lui Trăistariu 100.000 de lei daune morale plus 18.000 de lei onorariul avocatului Cătălin Dancu.

Daniela Crudu şi sexul pe bani

Anii trecuţi, Leo de la Strehaia era un invitat constant la emisiunea „Un show păcătos“, de la Antena 1, unde spunea ce vedete cer bani pentru a întreţine relaţii sexuale.

Leo a vorbit inclusiv despre Daniela Crudu, pe care o acuza că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a face sex cu el. Din cauza acestui scandal, Daniela Crudu a pierdut rolul de asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan & Dani“.

„El a zis că vrea să-mi facă un cadou, iar eu i-am dat contul meu, în joacă. Nu este adevărat că i-am scris în SMS să-mi dea bani dacă mă vrea pentru o noapte. Omul ăsta minte fără să clipească“, a spus Daniela Crudu.

Pepe s-ar fi iubit cu un travestit

În cadrul emisiunii „Cancan TV“ a fost prezentat un filmuleţ cu Pepe, în timp ce dansa alături de un travestit. Aşa cum era de aşteptat, travestitul Carolina a devenit imediat vedetă.

Mai mult, Carolina a spus că are o relaţie cu Pepe de mai mult timp şi că au fost şi în vacanţă împrună.

La doar câteva zile, s-a aflat că travestitul era, de fapt, actorul Ovidiu Danci, fost participant la „Dansez pentru tine“ şi prieten cu Pepe. Deranjat de vorbele presupusului travestit, fostul soţ al Oanei Zăvoranu a făcut lumină în acest caz. „Mi se pare o nesimţire ce s-a întâmplat la Acasă TV. Eram la ziua lui Cornel Păsat, când m-au rugat să facem o filmare, la caterincă. Nu admit să ne batem joc, chiar aşa, pe faţă, de nişte lucruri aranjate. Eu am crezut că e glumă şi am luat-o ca atare“, a spus Pepe.

Ştefan Bănică Junior a avut un copil cu Adriana Nicolae

Fostul soţ al Andreei Marin a fost târât într-un scandal fără voia lui, de către Adriana Nicolae, fostă prietenă bună a cuplului. Aceasta a declarat că Ştefan Bănică Junior ar fi tatăl copilului ei. „Nu se pune problema unei relaţii între mine şi Adriana. Noi am fost doar colegi la teatru, iar ea mi-a fost, atât mie, cât şi soţiei mele, instructoare de fitness. Dacă cineva are vreun dubiu, se poate face oricând testul ADN“, a spus Bănică.

Mai mult, Andreea Marin a acuzat-o pe Adriana că îşi face publicitate pe spatele lui Bănică, aceasta fiind şi concluzia la care au ajuns emisiunile de scandal şi tabloidele.