România mondenă: 5 vedete geloase. Vezi cum se răzbună!

12 Iunie 2014
Gelozia este boală grea şi cu greu putem scăpa de ea. Aşa par a gândi unele vedete din România care nu vor deloc să renunţe la fostele iubiri sau dau foarte greu uitării relaţiile din trecut.

Iulia Albu a sunat-o pe presupusa amantă a lui Mihai Albu

Cântăreaţa Tara a povestit recent că, în urmă cu un an de zile, a avut parte de o discuţie foarte serioasă cu Iulia Albu. Acest lucru se întâmpla pe vremea când Iulia şi Mihai Albu erau despărţiţi, iar designerul a plecat de la un eveniment monden alături de Tara.

Când a văzut în presă că fostul ei soţ ar putea avea o nouă iubită, Iulia a luat foc. „M-a sunat şi am reglat conturile la telefon. M-am mirat că m-a sunat, deoarece înainte vorbise despre mine la televizor, chiar dacă nu mă cunoştea“, a spus Tara.

Adrian Cristea i-a distrus căsnicia Biancăi Drăguşanu

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au format un cuplu frumos, însă, după ce s-au despărţit, fosta asistentă a lui Capatos s-a căsătorit cu Victor Slav. Acest lucru nu i-a picat bine lui Adrian Cristea, care s-a jurat că îi va strica relaţia Biancăi. Fotbalistul a şi reuşit acest lucru, după ce a petrecut un weekend la Paris cu Bianca Drăguşanu, iar Victor Slav a aflat, divorţând de divă.

Liviu Vârciu a făcut-o pe Adelina să se întoarcă la el

După ce au divorţat, Liviu Vârciu a afirmat despre Adelina Pestriţu că o consideră în continuare soţia lui, iar de fiecare dată când aceasta apărea la televizor cu un nou iubit, Liviu îi dădea mesaje de iubire. Până la urmă, se pare că acesta a reuşit să o despartă pe Adelina de un iubit şi a readus-o în braţele lui, dar pentru puţin timp.

În prezent, Liviu Vârciu este singur, în timp ce Adelina Pestriţu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreţul Speak.

Speak ţine femeile din scurt

Chiar dacă a scăpat de Liviu Vârciu şi de geloziile lui, Adelina Pestriţu a dat tot de un bărbat gelos. Se pare că şi Speak este gelos şi posesiv şi i-a interzis Adelinei să vorbească despre relaţia lor cu prietenii sau cu presa.

Mitea nu o mai lasă pe Tonciu pe podiumul de modă

Spre sfârşitul anului trecut, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Nicolae Mitea este foarte gelos şi posesiv, iar din această cauză Andreea Tonciu nu mai are voie să apară pe podiumurile de modă. Se pare că fotbalistul îşi iese din fire atunci când bărbaţii se uită la iubita lui şi îşi iese foarte repede din fire.