România mondenă: 5 vedete făcute de râs de membrii familiei. Vezi în ce mod!

24 Martie 2012
Se spune că nu-ţi alegi părinţii, copiii, familia, în general! Ei sunt ai tăi pur şi simplu şi trebuie să trăieşti cu bunele şi cu relele lor. Cu aceste rele ale familiei trebuie să se obişnuiască şi o parte dintre vedetele de la noi a căror imagine a fost grav "avariată" după scandalurile cu aceştia.

Andreea Antonescu are o verişoară care se prostituează

Informaţia a devenit publică săptămâna trecută. Conform Cancan, Ana Maria D., verişoara fostei componente a trupei Andre, ar fi practicat cea mai vece meserie din lume în Elveţia, acolo unde există documente care atestă că şi-a plătit şi taxele la stat pentru această slujbă, figurând, de asemenea, şi în baza de date a poliţiei din Quartiere Piazza, Bellinzona. Mai mult, se pare că blonda ar fi trăit în Elveţia cu un bărbat însurat, împreună cu care s-ar fi filmat de mai multe ori în timp ce făceau sex.

Nicoleta Luciu are un tată cu mari probleme

Mama eroină a showbiz-ului românesc a avut o copilărie nu tocmai liniştită şi frumoasă. Acum un an a ieşit la iveală drama frumoaselor Luciu care au fost nevoite să suporte traiul alături de un tată beţiv, totalmente dezinteresat de viaţa lor. Problemele s-au adâncit şi mai tare în momentul în care, în iulie 2011, Ion Luciu a fost prins la furat de roţi de maşină. Înarmat cu leviere, cricuri şi chei speciale, tatăl vedetei împreună cu un amic au trecut la treabă până când au fost prinşi de poliţie şi duşi la secţie.

Tatăl Innei, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

La începutul lunii februarie, tatăl vedetei a fost trimis în judecată pentru săvârşiriea infracţiunii de ucidere din culpă. Se pare că accidentul, în care un motociclist şi-a pierdut viaţa, s-a petrecut din cauza faptului că bărbatul de 54 de ani nu ar fi acordat prioritate. Drama a avut loc în august 2009. Până în acest moment nu s-a dat o sentinţă definitivă în acest caz.

Ginerele lui Viorel Lis implicat într-un grav accident rutier

În toamna anului trecut, Răzvan Barbu, ginerele fostului primar al Capitalei a provocat un accident de circulaţie mortal. El se afla în maşina socrului său şi avea o alcoolemie de 0,4mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit martorilor, citaţi de Antena 3, acesta conducea cu farurile stinse, motiv pentru care nu a putut fi evitat de un taximetrist. În urma impactului violent, şoferul de taxi a murit din cauza contuziei cerebrale.

Gabriela Cristea făcută albie de porci de tatăl ei

Vedeta Kanal D a avut mult de suferit la capitolul imagine din cauza unui scandal în care a fost implicată alături de părinţii ei. Aceştia au fost cei care au spus că fiica lor este o femeie uşoară, care a uitat de existenţa lor. Prăpastia dintre ei s-a adâncit şi mai mult în momentul în care mama ei a decedat. Atunci, tatăl ei a acuzat-o că n-a făcut nimic pentru familie şi, cât mama ei a fost bolnavă, nu a interesat-o suferinţa celei care vi-a dat viaţă. "Nu mi-aş fi dorit să se ajungă la asta şi să ştie toată lumea drama prin care trec din punct de vedere al familiei. Am preferat însă să spun eu adevărul tocmai ca să nu las loc de interpretări şi de răutăţi", declara Gabriela Cristea în mai 2010.

"Sâmbăta trecută, fratele meu m-a agresat, m-a împins şi mi-a spus ca mă omoară... Vreau să mă duc la poliţie să depun o plângere împotriva lui, pentru că nu este prima dată când sunt agresată de propriul frate", mărturisea vedeta.

"Mi-a cerut bani şi, când i-am spus că n-am, a început să zică de faţă cu soţul meu că o să afle toata lumea cine sunt eu. Credeţi-mă, n-am nimic de ascuns, n-am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Fratele meu m-a jignit, am martori toţi vecinii şi vânzătoarea de la chişcul de ziare ca a sărit la bătaie, pentru că nu voiam să-i mai dau bani. Am avut noroc cu Marcel, care a înţeles situaţia şi care a intervenit, că altfel o păţeam"
, a încheita Gabriela Cristea.