România mondenă. 5 vedete de la noi care seamănă cu staruri de la Hollywood

13 August 2015
Cristina Cioran, protagonista show-ului "Ferma vedetelor" şi fostă prezentatoare TV, pare să fie copia fidelă a celebrei actriţe Cameron Diaz. Descoperă şi alte asemănări izbitoare dintre vedetele din România şi cele de la Hollywood: 

Cristina Cioran - Cameron Diaz

Zâmbetul este cel care atrage atenţia în ceea ce priveşte asemănarea dintre Cristina Cioran şi actriţa Cameron Diaz. Protagonista show-ului "Ferma vedetelor" pare să fie copia fidelă a actriţei din "Mary cea cu vino-ncoa". Cele două vedete nu se aseamănă doar fizic. Ambele sunt foarte talentate actriţe de comedie.

Oana Mareş - Nelly Furtado

Prezentatoarea TV Oana Mareş este copia fidelă a cântăreţei americane de origine portugheză Nelly Furtado. Fosta soţie a lui Augustin Viziru are exact aceeaşi formă a feţei ca şi celebra artistă de peste Ocean, dar şi aceeaşi culoare a ochilor.

Denis Ştefan - Andy Garcia

Actorul din telenovelele româneşti seamănă perfect cu mult mai celebrul Andy Garcia pe vremea când acesta era ceva mai tânăr. Asemănarea dintre cei doi este evidentă, iar Denis a adoptat o tunsoare în acelaşi stil cu cea a starului de la Hollywood.

Vasile Calofir - Joaquin Phoenix

Actorul Vasile Calofir, cunoscut în special pentru apariţiile sale episodice în show-ul "Ferma vedetelor" în rolul negustorului, seamănă foarte bine cu Joaquin Phoenix, actorul din filmul de succes "Gladiatorul".

Augustin Viziru - Jesse Williams

Şi Augustin Viziru este sosia unui actor de la Hollywood. Este vorba despre Jesse Williams, care interpretează rolul medicului Jackson Avery din serialul de succes "Anatomia lui Grey".