România mondenă: 5 vedete care şi-au micşorat sânii. Vezi cine sunt!

27 Aprilie 2012

Într-o lume în care mărimea sânilor îţi poate aduce notorietate, iar un bust generos te poate transforma într-o vedetă peste noapte, sunt unele dive care au ales să-şi micşoreze sânii. Fie că au avut probleme medicale sau pur şi simplu nu erau mulţumite de circumferinţa prea mare, doamnele au apelat la bisturiu.

Daniela Gyorfi s-a operat de trei ori

Daniela Gyorfi a fost prima vedetă din România care şi-a mărit bustul, dar a fost nemulţumită de rezultat şi a mai făcut încă o operaţie, pentru a corecta imperfecţiunile decolteului. Când moda s-a schimbat, cântăreaţa a vrut să aibă sânii mai mici şi a decis să-şi facă şi cea de-a treia operaţie, pentru înlocuirea silicoanelor, cu unele mai mici.

Ana Maria Prodan şi-a micşorat sânii de două ori

Ana Maria Prodan a suferit două intervenţii chirurgicale de micşorare a sânilor. Pe ultima şi-a făcut-o anul trecut, în Germania şi a costat 4.000 de euro. „Mama are sânii mari, poartă cupa D la sutien, tot atât purtam şi eu, înainte de operaţie. Dar erau prea mari, aşa că m-am operat", a spus Ana Maria.

Simona Halep, operaţie de dragul sportului

Jucătoarea de tenis, Simona Halep, a luat decizia de a-şi micşora sânii pentru că bustul o încurca pe teren. Şi chiar dacă mai mulţi admiratori au încercat să o convingă să renunţe, Simona s-a operat. "Da, mi-am micşorat sânii. Operaţia am făcut-o în ţară. Am avut o perioadă de convalescenţă, însă am revenit deja pe teren”, a declarat Simona.

Zăvoranca, operaţii de mărire şi de micşorare

Oana Zăvoranu s-a operat de două ori, prima intervenţie a fost de mărire, iar a doua de micşorare. Vedeta şi-a micşorat sânii petru că i se păreau că arată ca nişte baloane, după ce îşi pusese silicoane. Atunci când şi-a făcut mărirea de sâni, Oana nu a luat în seamă sfaturile doctorului şi a ales o mărime prea mare, de aceea a fost nevoită să se opereze a doua oară. 

Sânii Andreei Bănică s-au mărit după naştere

După naştere, sânii Andreei Bănică erau cu două numere mai mari decât îşi dorea vedeta. Astfel, aceasta a apelat la electrostimulare pentru a-i micşora. "Eu nu am avut niciodată sânii mari. I-am avut potriviţi, iar asta mă mulţumea. Odată cu sarcina, mi s-au mărit atât de mult încât am intrat în panică şi am crezut că voi rămâne deformată tot restul vieţii. Mă rugam să mi se micşoreze", povestea Andreea.