România mondenă: 5 vedete care se pregătesc de Paşte. Vezi cum!

9 Aprilie 2012
Sărbătorile Pascale se apropie, iar vedetele noastre au început să-şi facă planuri. Unii vor sărbători acasă, alături de familie şi prieteni, iar alţii vor pleca din Bucureşti sau din ţară.

Familia Borcea pleacă la Miami

Chiar dacă Alina Borcea mai are doar o lună până va naşte, iar Cristi a suferit, recent, o operaţie pe cord, cei doi au hotărât să plece de Paşte în America. "Vom mânca româneşte de Paşte, iar ouăle vor fi vopsite de Alina, acasă", povesteşte Cristi. Şi ca familia să fie întreagă, alături de soţii Borcea va fi şi Patrick, fiul cel mare al dinamovistului.

2. Oana Zăvoranu alături de mama sa şi de iubit

Oana va petrece sărbătorile cu iubitul său, Răzvan Dumitrescu şi mama ei, în vila din Afumaţi. "Dau petrecere mare căci am ceva invitaţi, prieteni de familie. Anul acesta, la masă va veni şi Oana, însoţită de iubitul ei. Le voi face ouă roşii,cozonac, drob, miel la cuptor şi alte bunătăţi. Oana nu ştie să facă, aşa că este de datoria mea, ca mamă", povesteşte Mărioara Zăvoranu.

3. Dana Săvuică nu găteşte de Paşte

Dana Săvuică va scăpa anul acesta de calvarul gătitului bucatelor tradiţionale. Vedeta susţine că cea mai bună metodă în aceste zile este să te duci în vizită pe la părinţi şi pe la prieteni şi astfel nu mai eşti nevoită să găteşti. "În acest an ne vom plimba ca ţiganii cu cortul. Ne vom duce la mama, la soacră, vom umbla din casă în casă şi vom mânca prin musafiri. Nu ne place să plecăm din ţară în această perioadă pentru că sărbătorile ne plac în familie", spune Dana.

4. Teo Trandafir, primul Paşte cu iubitul

Teo Trandafir aşteaptă cu nerăbdare ca viitorul ei soţ, stabilit în Franţa, să vină în România, pentru a petrece Sărbătorile de Paşte împreună, în vila ei din Pipera. Cu acest prilej, Teo şi Constantin Iosef vor pune la punct şi ultimele detalii legate de cununie, eveniment care va avea loc la vară.

5. Luana Ibacka îşi va împodobi casa

Vedeta Prima TV susţine că e puţin speriată de transformarea sărbătorilor în ceva comercial. "Trebuie să recunosc că nu sunt de acord cu această fugă după cadouri. Tocmai de aceea nu-mi voi bate foarte mult capul cu ce trebuie să cumpăr. Cred că sărbătorile sunt pentru familie. Îmi voi împodobi casa şi voi avea nişte sărbători liniştite, alături de cei dragi", zice Luana.