România mondenă. 5 vedete care s-au tatuat din dragoste

Deşi se cunosc de numai câteva luni, Andreea Mantea şi Cristi Mitrea şi-au făcut desene identice, la încheietura mâinii, menite să simbolizeze iubirea pe care şi-o poartă. Nu sunt însă singurii îndrăgostiţi care au transformat declaraţiile de dragoste în tatuaje.

Andreea Mantea

Relaţia dintre Andreea Mantea şi Cristi Mitrea, pe care vedeta l-a cunoscut la emisiunea "Burlăciţa", avansează rapid. După câteva luni de când s-au cunoscut, cei doi sunt foarte îndrăgostiţi şi şi-au exprimat iubirea prin tatuaje identice, poziţionate pe încheietura mâinii. Mândră de noul tatuaj, Andreea a postat imagini cu acesta pe reţelele de socializare.

Alina Borcea

Nouă ore de durere a suportat Alina Borcea într-un salon de tatuaj al unui artist italian pentru a arăta lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţul, în ciuda condamnării fostului sef dinamovist la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. În urmă cu câteva zile, Alina şi-a şocat fanii când şi-a făcut apariţia cu un tatuaj pe spate care îl arată pe Cristi Borcea din ziua nunţii. "Îl iubesc, e viaţa mea şi îl aştept acasă. Când Cristi va veni acasă voi începe din nou să trăiesc. Acum nu exist. Cristi este, a fost şi va fi bărbatul vieţii mele. Am trecut prin multe. Iubirea noastră ne întăreşte", a declarat Alina la Kanal D. 

Alex Velea

A recunoscut relaţia cu Antonia şi faptul că vor avea un copil împreună. Cu toate că acum iubeşte o altă femeie, Alex încă poartă tatuat chipul fostei soţii, Ana. Cântăreţul are un tatuaj pe braţul stâng cu chipul Anei, de care a divorţat la începutul acestui an.

Roxana Vancea

Dragostea a lăsat semne şi pe trupul frumoasei Roxana Vancea. Vedeta are tatuat numele iubitului ei, Mihai Bendeac, pe încheietura mâinii. Imaginea cu tatuajul a fost postată pe reţelele de socializare chiar de către Mihai, anul trecut.

Delia Matache

Cântăreaţa şi soţul ei, Răzvan Munteanu, poartă acelaşi model de tatuaj poziţionat pe încheietura mâinii. Cei doi au ales un desen în formă de cruce. Delia şi Răzvan au o relaţie din anul 2010 şi s-au căsătorit în august 2012.