România mondenă: 5 vedete care s-au deghizat în Moş Crăciun. Vezi cum arată!

25 Decembrie 2012
Dornice să ofere publicului momente cât mai plăcute şi să aducă bucurii în casa oamenilor, diferite vedete din ţara noastră s-au deghizat, de-a lungul anilor, în Moş Crăciun.

Ştefan Bănică, un infractor deghizat în Moş Crăciun

Pe lângă melodiile de Crăciun şi concertele pe care le susţine în această perioadă a anului, Ştefan Bănică a jucat şi rolul lui Moş Crăciun. Cântăreţul a fost actor principal în filmul „Ho, Ho, Ho“, prima comedie românească inspirată de Crăciun. Ştefan Bănică era un infractor deghizat în Moş Crăciun.

Dragoş Bucur, Moş Crăciun poliţist

În „Ho HoHo 2: O loterie de familie“, Dragoş Bucur îl interpretează pe Vlad, un poliţist care în timpul liber este Moş Crăciun, în scopuri caritabile.

Doroftei a fost Moş Crăciun pentru un băieţel

Celebrul boxer Leonard Doroftei a acceptat să fie Moş Crăciun în videoclipul unui băieţel. El poartă căciulă roşie şi îi îndeplineşte dorinţele micuţului.

Busu este Moş Crăciun la Pro TV

Actorul Florin Busuioc este, de ani de zile, Moş Crăciun la Pro TV. El are rolul de a le înmâna cadouri copiilor care se uită la postul de pe Pache Protopopescu.

Eugen Cristea este şi el Moş Crăciun

Eugen Cristea crede şi acum în Moş Crăciun. Dacă atunci când era copil numai gândul la Moş Crăciun îi aducea o mare bucurie, de-a lungul anilor Eugen Cristea a ajuns să fie chiar el Moş Crăciun pentru sute de copii.