România mondenă: 5 vedete care s-au afişat în public fără sutien

30 Mai 2013
Vedetele din ţara noastră par a fi rămas fără idei când vine vorba despre promovarea propriei persoane, iar din această cauză se copiază între ele. Cel mai nou truc al divelor pentru a fi în centrul atenţiei şi a apărea pe prima pagină a tabloidelor este afişarea în public fără sutien şi cu un tricou sau un maiou cât mai mulat pe corp, pentru a li se vedea sfârcurile.

Lora, cu sfârcurile la vedere la un concert

Recent, cântăreaţa a susţinut un recital la Beiuş, iar pe scenă a preferat o ţinută lejeră, de vară. Lora s-a îmbrăcat cu un maiou alb, dar şi-a lăsat sutienul acasă, iar acest lucru i-a lăsat pe fanii artistei fără suflare, deoarece acesteia i se vedeau sfârcurile.

Sylvia nu poartă mai deloc sutien

Devenită mult mai cunoscută după divorţul de Andrei de la formaţia Alb-Negru, cântăreaţa a decis să adopte o imagine de femeie independentă şi puternică. Sylvia a fost recent la Călăraşi, unde a susţinut un concert, iar pe scenă a apărut, la fel ca şi Lora, într-un maiou alb şi fără sutien. Artista a mai fost fotografiată şi în trecut cu sfârcurile la vedere, o astfel de poză fiind urcată pe Facebook chiar de vedetă, înainte de a susţine un recital în Italia.

Andra, fără sutien în videoclip

Cel mai recent videoclip al Andrei, „Inevitabil va fi bine“, a făcut furori pe internet, strângând peste 11 milioane de vizualizări pe YouTbue. În clip, artista apare în câteva cadre fără sutien, cu sfârcurile la vedere.

Anda Adam, cu sânii la vedere pentru Bfresh

În luna martie a acestui an, Anda Adam apărea pe prima pagină a revistei Bfresh. Cu această ocazie, vedeta s-a fotografiat fără sutien, fiind îmbrăcată într-un maiou transparent cu buline.

Geanina Varga, cu sfârcurile la vedere la un eveniment monden

Vedeta de televiziune a fost prezentă, în urmă cu o săptămână, la un eveniment monden, acolo unde a ales să poarte un top alb, fără sutien, care i-a pus în evidenţă sânii. Geanina Varga nu a purtat sutien, iar din această cauză i s-au văzut sfârcurile.