România mondenă: 5 vedete care poartă ochelari de tocilar ca să fie la modă

28 Iunie 2013
Ochelarii cu rame mari reprezintă noua modă printre vedetele autohtone, ele purtând acest accesoriu chiar dacă nu au probleme cu vederea. Denumiţi şi „ochelarii de tocilar“, aceştia le ajută pe dive să fie mult mai sexy.

Roxana Ionescu arată ca o adevărată profesoară sexy

La începutul acestui an, Roxana Ionescu şi-a surprins fanii cu un nou look. Medicii au anunţat-o că are probleme cu vederea, iar blonda şi-a ales o pereche de ochelari cu rame negre şi mari, care o avantajează, făcând-o să arate ca o profă sexy.

Antonia, la concert cu ochelarii pe ochi

Cântăreaţa a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii în care poartă ochelari şi se află în autocarul cu care călătoreşte între concerte.

Andreea Marin, ochelari noi la o conferinţă de presă

Prezentă la o conferinţă de presă pentru a semna protocolul pentru vaccinarea pneumococică, Andreea Marin a surpins pe toată lumea cu look-ul ei. Vedeta a purtat o pereche de ochelari de tocilar, care îi veneau foarte bine.

Adela Popescu, sexy în „Pariu cu viaţa“

În serialul „Pariu cu viaţa“, Adela Popescu este profesoară, iar din această cauză, într-un episod a apărut cu ochelari cu rame mari.

Andreea Bănică are ochelari de tocilar de un an

Prima oară, cântăreaţa a apărut cu ochelari de tocilar vara trecută. De atunci şi până astăzi, Andreea Bănică a fost văzută destul de des cu astfel de accesorii, de multe ori pozându-se cu ochelarii pe ochi şi postând fotografiile pe Facebook.