România mondenă: 5 vedete care o duc bine în străinătate

11 Aprilie 2012

Sătule de plaiurile mioritice şi de scandalurile cu iz de Dâmboviţa, unele dive autohtone au ales să plece peste mări şi ţări. Câteva au reuşit să ajungă actriţe celebre sau fotomodele de renume, altele sunt doar iubite de milionari.

1. Catrinel Menghia, fotomodel celebru

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Catrinel Menghia a fost descoperită de la vârsta de 16 ani. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. A fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre. În prezent, este stabilită la New York, după ce ani buni a trăit în Italia.

2. Alexandra Dinu, actriţă în Italia

Fosta soţie a lui Adi Mutu, trăieşte de ani buni în Italia. Este actriţă şi se bucură de un mare succes printre italieni. Viaţa şi-o împarte între platourile de filmare şi fiul său Mario. Alexandra are şi un iubit, un om de afaceri, cu care s-a logodit şi care se ocupă şi de producerea unor filme. Actiţa spune că nu se gândeşte la o altă căsătorie şi că este fericită cu viaţa pe care o are acum.

3. Monica Bârlădeanu trăieşte visul american

De mai bine de 7 ani, Monica a ales să trăiască în America, ţara tuturor posibilităţilor. A plecat din România cu gândul de a cuceri Hollywood-ul şi a reuşit. Frumoasa actriţă a jucat în mai multe filme făcute în SUA, dar şi în România. Monica Dean este numele folosit la Hollywood de moldoveancă.

4. Mihaela Rădulescu, scrie cărţi la Monte Carlo

Plecată din România pentru că "nu mai suporta bârfele", Mihaela Radulescu a ales să trăiască la Monte Carlo. "Zilele din viaţa mea aici sunt mult mai pline de fiul meu. Dimineaţa ne trezim, facem micul dejun, îl duc la şcoală. O oră jumătate din viaţa mea e a lui. Când e la şcoală, am şi eu timpul meu. Mai scriu la o revistă, două, în România, mai un editorial la care lucrez. Sunt cărţile la care lucrez, am spor la scris", povesteşte Mihaela. În prezent, vedeta se pregăteşte pentru o nouă emisiune TV, pe care o va filma în România.

5. Monica Gabor vrea să devină actriţă în America

Monica Gabor a luat drumul Americii, anul trecut, după divorţul de soţul său, Irinel Columbeanu. Moldoveanca a plecat din ţară cu gânduri mari, să devină actriţă de talie mondială. Însă, planurile i s-au schimbat pe parcurs. Între timp, a cunoscut un bărbat, Mr. Pink, care nu o lasă să accepte roluri în filme pe motiv că-şi doreşte o viaţă de familie liniştită.