România mondenă: 5 vedete care nu se pot desprinde de fostele iubiri

3 Aprilie 2013
Se spune că prima iubire nu se uită niciodată, însă în privinţa vedetelor din ţara noastră putem spune că dragostea nu moare niciodată.

Fie că este vorba despre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sau de Andreea Marin şi Ştefan Bănică, vedetele se pare că nu pot să se desprindă de fostele iubiri.

Andreea Marin, în continuare alături de Ştefan Bănică

Fosta „Zână a Surprizelor“ este urmărită pas cu pas, încă de când a anunţat că divorţează de Ştefan Bănică, de paparazzii de la WOWbiz. În urmă cu o săptămână, Andreea Marin a fost fotografiată în compania fostei soacre, acasă la Ştefan. Se pare că diva se dusese la reşedinţa fostului soţ pentru a-i pregăti masa. Mai mult, în urmă cu doar câteva zile, Andreea a fost din nou fotografiată alături de Ştefan, cei doi mergând în parc împreună cu fiica lor.

Adriana Bahmuţeanu, vizită la Prigoană acasă

Silviu Prigoană a avut, luni seară, un invitat surpriză. Fosta lui soţie, Adriana Bahmuţeanu, l-a vizitat acasă în jurul orei 19.30, zăbovind la locuinţa acestuia aproximativ două ceasuri.

Cu toate că atât Silviu Prigoană, cât şi Adriana Bahmuţeanu, spun că sunt implicaţi în alte relaţii, cei doi s-au întâlnit de mai multe ori de când s-au despărţit şi până astăzi.

Oana Zăvoranu vorbeşte în continuare despre Pepe

După ce a divorţat de Pepe, viaţa Oanei s-a schimbat radical, ea fiind implicată în mai multe procese şi având mai multe probleme de sănătate. Faptul că Oana nu era pregătită de divorţ a fost văzut imediat, la notar primul ajungând Pepe. Oana a ajuns după 30 de minute, iar cel care vroia să scape cât mai repede era Pepe.

Imediat după divorţ, Oana Zăvoranu a început să apară în presă tot mai des şi să facă declaraţii în urma cărora spera că îl va atrage din nou pe Pepe. Faptul că Oana Zăvoranu a suferit şi încă suferă după Pepe a fost vizibil datorită declaraţiilor date de vedetă. Cu toate că încerca să pară foarte indiferentă, Oana reuşea de fiecare dată să arate că încă îl iubeşte pe fostul ei soţ.

Vârciu ba o vrea, ba nu o vrea pe Adelina

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu par a avea o relaţie asemănătoare cu cea pe care o au Prigoană şi Bahmuţeanu. Liviu şi Adelina au fost căsătoriţi, dar au divorţat în urmă cu trei ani. Cu toate acestea, cei doi au vorbit de foarte multe ori despre o posibilă împăcare. Aceasta a şi venit în luna februarie a acestui an, dar cele două vedete nu au stat prea mult împreună, hotărându-se până la urmă să se despartă, după cum spun ei, definitiv.

Chiar şi aşa, Liviu şi Adelina vorbesc în continuare unul despre altul la televizor.

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea se despart cu scandal şi se împacă senzual

Fostul fotbalist (căci nu a mai fost legitimat de mult timp la o echipă) Nicolae Mitea şi fotomodelul Andreea Tonciu trăiesc, de mulţi ani, o frumoasă poveste de dragoste, după cum spun chiar ei. Însă, de-a lungul anilor, Andreea şi Nicolae s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori.

La începutul acestui an, diva declara că nu se vor mai împăca niciodată şi că s-au despărţit cu scandal. Mai mult, Andreea spunea că nu-l mai iubeşte de mult pe Mitea. Surpriză însă: după doar câteva săptămâni, cei doi anunţau că s-au împăcat şi că sunt un cuplu fericit.