România mondenă. 5 vedete care nu au deloc noroc în dragoste

Andreea Mantea părea să-şi fi găsit fericirea în braţele luptătorului K1 Cristi Mitrea. Dar bărbatul a părăsit-o, deşi era însărcinată, iar în prezent nu dă semne că ar vrea să-şi cunoască fiul. Nu este singura vedetă de la noi care are ghinion în plan sentimental. Iată şi alte celebrităţi care nu reuşesc să-şi găsească jumătatea:

Andreea Mantea

Participarea la show-ul "Burlăciţa" a fost pentru Andreea Mantea un adevărat punct de cotitură. Vedeta a câştigat o sumă impresionantă de bani, şi-a recâştigat popularitatea după ce intrase într-un con de umbră, dar l-a cunoscut şi pe luptătorul K1 Cristi Mitrea, cel care a şi cucerit-o în cadrul reality show-ului. La scurt timp, cei doi au început o relaţie iar Andreea a rămas însărcinată. Dar visul frumos s-a spulberat rapid pentru prezentatoarea TV. Chiar dacă cei doi urmau să devină părinţi, relaţia lor s-a destrămat în scurt timp. Foarte mândră că are un fiu de trei luni frumos şi perfect sănătos, pe care l-a numit David Andrei, Andreea Mantea nu se poate bucura de prezenţa şi suportul fostului său partener. Acesta are de la începul anului o altă relaţie, cu o sportivă pe nume Cristina, potrivit cancan.ro, şi nu dă semne că ar vrea să se implice în viaţa fiului său, pe care nici nu l-a cunoscut. Mantea nu este la prima relaţie eşuată şi foarte mediatizată. Vedeta a format un cuplu cu Ştefan Stan, câştigătorul de la Vocea României. Cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat în repetate rânduri.

Andreea Bălan

Până în urmă cu un an, Andreea Bălan se putea lăuda că are o viaţă perfectă: o carieră strălucitoare, succes în televiziune, bani şi un iubit care îi era alături de aproape nouă ani. Dar dacă în plan profesional lucrurile au continuat să meargă tot mai bine, în plan personal Andreea a trăit o adevărată dramă. Vedeta a descoperit că bărbatul cu care plănuia să se căsătorească o înşală. Despărţirea de Keo a adus-o pe cântăreaţă în pragul depresiei, iar la scurt timp aceasta s-a aruncat în braţele unui puşcaş marin american pe nume Michael. Dar şi această relaţie a fost sortită eşecului. După nouă luni cei doi şi-au spus "Adio!". În prezent, Andreea se pare că are o nouă relaţie, cu un actor cu patru ani mai tânăr decât ea.

Andreea Raicu

Fosta prezentatoare TV, care a anunţat de curând că se retrage din televiziune pentru a se dedica unor alte proiecte, poate fi numită una dintre cele mai ghinioniste vedete de la noi, în plan sentimental. În ciuda frumuseţii sale, Andreea Raicu nu pare să-şi găsească liniştea alături de un bărbat care să-i ofere ceea ce-şi doreşte. Vedeta a avut o relaţie de lungă durată, cu suişuri şi coborâşuri, cu "rebelul" Tudor Chirilă. După despărţirea de Tudor, Andreea părea să-şi fi găsit jumătatea în persoana tenismenului Horia Tecău. Dar şi de această dată povestea de dragoste a fost sortită eşecului.

Iulia Vântur

Fosta iubită a lui Marius Moga, care şi-a schimbat radical look-ul în urmă cu câteva zile, devenind brunetă, este în continuare singură deşi au trecut mulţi ani de la despărţirea de "Micul Mozart". S-a zvonit că Iulia ar avea o relaţie cu Salman Kahn, un celebru actor indian. În urmă cu câteva zile prezentatoarea TV a postat o fotografie în care apare alături de starul de la Bollywood, dorind parcă să alimenteze zvonurile unei presupuse relaţii. Chiar şi în cazul în care formează un cuplu cu actorul indian, Iulia riscă o nouă dezamăgire în dragoste. Bărbatul este acuzat că a lovit mortal cu maşina un tânăr, pe care l-a abandonat pe stradă, fiind condamnat la cinci ani de închisoare. În prezent actorul este liber, până la judecarea apelului.

Diana Dumitrescu

Frumoasa actriţă Diana Dumitrescu a trăit o mare dezamăgire în plan sentimental. Deşi părea să aibă căsnicia perfectă cu producătorul TV Ducu Ion, cei doi au divorţat în 2013, după patru ani de la nuntă. La scurt timp, bărbatul s-a afişat alături de o altă tânără actriţă, Ioana Blaj, cunoscută din reclamele pentru o companie de telefonie mobilă, cu care are şi un copil. De la despărţirea de Ducu, Diana a încercat să-şi regăsească fericirea în plan amoros, dar a eşuat de fiecare dată. Vedeta a avut mai multe relaţii care s-au terminat prost, iar de curând se pare că este iar îndrăgostită, de această dată de un om de afaceri pe nume Alin, potrivit cancan.ro.