România mondenă: 5 vedete care au rămas fără permis de conducere din cauza vitezei

19 Martie 2014
Atunci când ai o maşină puternică, parcă nu te poţi abţine şi apeşi pedala de acceleraţie până la capăt, pentru a vedea ce viteză poate atinge autovehicului. Mai multe vedete din România au făcut acest lucru, dar au avut ghinionul să fie surprinse de radar şi să rămână fără permis de conducere.

Smiley, 177 de kilometri pe oră pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Maşina condusă de Smiley a fost suprinsă, sâmbătă, în jurul orei 12.00, de un aparat radar rulând cu 177 de kilometri pe oră pe Şoseaua de Centură a Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iflov. Totodată, aceştia au precizat că vedetei i s-a ridicat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile şi i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 765 de lei.

Andreea Marin, 104 kilometri pe oră, în localitate

Andreea Marin a avut, cu doar câteva zile înainte ca Smiley să rămână fără carnet, aceleaşi probleme ca şi celebrul cântăreţ. Vedeta a fost surprinsă de aparatul radar în timp ce îşi conducea maşina cu o viteză de 104 kilometri pe oră, în localitate. Andreea Marin a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Cosmin Contra rula cu 127 de kilometri pe oră în localitate

Fostul antrenor de la Petrolul Ploieşti a fost oprit, în luna februarie a acestui an, de poliţiştii de la rutieră. Maşina condusă de Cosmin Contra se deplasa cu o viteză de 127 de kilometri pe oră în zona localităţii Bărcăneşti, sportivul rămânând fără permis de conducere pentru trei luni de zile.

Pepe, 127 de kilometri pe oră, în localitate

În vara anului trecut, Pepe a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins de aparatul radar conducându-şi maşina cu 127 de kilometri pe oră. Pepe se afla în localitatea argeşeană Albota, primind şi o amendă de 675 de lei.

Călin Goia, 120 de kilometri pe oră, în localitate

În urmă cu aproximativ un an de zile, solistul formaţiei Voltaj, Călin Goia, a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de trei luni de zile. Cântăreţul a fost surprins atunci cu 120 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Argeş.