România mondenă: 5 vedete care au probleme cu banii şi riscă să fie executate silit

30 Aprilie 2013
Criza financiară le-a dat multora planurile peste cap, cele mai afectate persoane fiind acelea care investiseră banii în diferite afaceri. Mai mult de atât, unii riscă acum să fie executaţi silit din cauza datoriilor, printre aceştia regăsindu-se şi câteva vedete autohtone.

Radu Groza rămâne pe drumuri

Radu Groza, unul dintre cei mai mari impresari artistici pe care i-a avut România, a ajuns la fundul sacului, după ce Anna Lesko şi surorile Postelnicu (Adina şi Roxana din trupa Heaven) şi-au revendicat în instanţă onorariile restante, câştigând lupta cu impresarul.

Potrivit tabloidului Cancan, apartamentul din zona Vitan al lui Radu Groza va fi scos la licitaţie pentru recuperarea datoriilor, imobilul fiind şi ipotecat, pentru ca impresarul să-şi poată achita datoria faţă de Anna Lesko. În prezent, Radu Groza şi iubita lui, Roxana Nemeş, locuiesc într-un hotel din Bucureşti, unde nu plătesc cazarea, ci organizează evenimente pentru patronii hotelului.

Pe lângă apartamentul pierdut din cauza proceselor, Radu Groza a rămas şi fără un Audi A4 în valoare de peste 30.000 de euro cumpărat în leasing, pe care i-l făcuse cadou iubitei lui. Scandalurile interminabile în care a fost implicat l-au făcut să rămână fără bani, aşa că ratele pentru maşină nu au mai putut fi acoperite.

Corina Dănilă, datorie de peste 450.000 de franci elveţieni

Corina Dănilă şi fostul ei partener, Norris Măgeanu, au probleme cu executorii judecătoreşti, din cauza unei datorii mai vechi în valoare de 458.952,39 de franci elveţieni.

Din cauza acestei datorii, casa din Chiajna a Corinei a fost scoasă deja de trei ori la licitaţie, dar nimeni nu a vrut să cumpere imobilul, chiar dacă preţul a fost la jumătate faţă de cât este datoria. Deoarece au văzut că nu pot vinde casa, executorii au decis să cadă, pentru moment, la pace cu fosta vedetă TV, însă procedura de executare silită se poate relua oricând.

Teo Trandafir este datoare 50.000 de lei la stat

Fosta prezentatoare TV ar avea ceva probleme cu banii, după cum anunţă Ziarul Ring. Potrivit sursei citate, Teo Trandafir este asociată la trei firme, Cool Dude Production SRL, Local TV Network SRL şi Reaction Media SRL. Datoriile acestor firme se ridică la aproximativ 50.000 de lei, iar Fiscul a demarat deja procedura de executare silită.

Şi Giulia Anghelescu are datorii

Faţă de celelalte vedete care au datorii, Giulia Anghelescu se poate lăuda că o duce bine. Firma Babygiu Art SRL, la care este asociată, se află în executare silită pentru 17.000 de lei.

Bodo de la Proconsul, datorie 30.000 de lei

Solistul trupei Proconsul este asociat la firma Procotech Audio SRL, care se află în executare silită pentru suma de 31.000 de lei.