România mondenă: 5 vedete care au plecat în străinătate. Cum trăiesc acolo?

18 Noiembrie 2013
Vedetele din ţara noastră au impresia că dacă în România au ajuns celebre peste noapte, pot să fie dive în orice ţară din lume ar merge. Însă, cum niciodată socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, celebrităţile care iau calea ţărilor străine ajung să trăiască din ce în ce mai greu, dorindu-şi să revină în România.

Lili Sandu cântă în pub-uri

În România a fost iubita mai multor oameni potenţi financiar, însă a simţit că poate da lovitura şi în străinătate. Lili Sandu a plecat în Statele Unite, în speranţa că va ajunge actriţă la Hollywood, însă a ajuns să cânte prin pub-uri pentru a se întreţine, anunţă WOWbiz.

„Nu i-a ieşit nimic în SUA, a rămas acolo doar pentru că nu mai vroia să revină în ţară. Din păcate, a cântat doar în pub-uri, pe preţuri derizorii. Dintr-un star, a ajuns o anonimă“, a spus o apropiată de-a vedetei.

Andreea Antonescu nu are succes nici în SUA

Deoarece în ţară nu mai era invitată să susţină niciun concert, iar soţul ei, Traian Spak nu mai avea noroc în afaceri, Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite.

Din păcate, nici peste Ocean vedeta nu are noroc, iar singurele momente în care s-a simţit din nou ca o adevărată celebritate au fost cele petrecute acasă la milionarul Nick Rădoi, acolo unde Andreea a susţinut un concert, anunţă Click.

Anamaria Ferentz munceşte foarte mult pentru a se întreţine

Plecată din anul 2010 în SUA, Anamaria Ferentz nu se laudă deloc cu un trai de zile mari. Mai mult de atât, artista susţine că, pentru a se întreţine, are trei joburi, notează Spy News. În primul rând, cântă la diferite petreceri private organizate de români, iar pe lângă acest job, vedeta vinde antichităţi, având comision la fiecare tranzacţie reuşită. În plus, ea este şi profesoară de muzică la o şcoală. „Nu fac averi, deocamdată doar mă întreţin“, a spus Anamaria Ferentz.

Mihaela Rădulescu se laudă cu viaţa pe care o duce la Monaco

După ce a renunţat la televiziune, Mihaela Rădulescu s-a stabilit în Monaco, acolo unde locuieşte alături de băieţelul ei. Din spusele vedetei, viaţa pe care o duce acolo este una de vis.

„Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger, aseară au 'făcut valuri' Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heuer, Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic 'cantina' noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână.

Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaştri cărora le zâmbesc aproape zilnic. Cei ai vecinului meu Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuieşte aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-şi viziteze fiul, care stă chiar sub mine. Un alt vecin celebru e mai tânărul Novak Djokovic, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj“
, scria, în luna mai a acestui an, Mihaela Rădulescu pe blogul personal.

În ciuda spuselor Mihaelei Rădulescu, ziarul Ring anunţa, în urmă cu un an de zile, că diva nu stă deloc bine cu finanţele. Potrivit sursei citate, fosta soţie a lui Elan Schwartzenberg nu are mare noroc în afaceri, Mihaela Rădulescu SRL fiind deja în executare silită din cauza datoriilor la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Societatea la care este asociată Mihaela Rădulescu îi datorează statului nu mai puţin de 35.144 de lei.

Monica Gabor se iubeşte cu un chinez bogat

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-a stabilit în Statele Unite, acolo unde locuieşte alături de iubitul ei, Mr. Pink. Din câte se pare, Monica nu duce o viaţă diferită în SUA, faţă de cum trăia în România. Şi peste Ocean, diva trăieşte tot din banii fostului iubit, care este potent financiar.

Însă, din păcate pentru ea, trecutul nu-i dă pace. În urmă cu doar câteva luni, când Monica a participat la o petrecere organizată de actualul ei iubit, Mr. Pink, acolo unde au fost invitate şi rudele lui Michael Jackson, i s-a adus aminte vedetei că este o fostă damă de companie. „Mr. Pink este un miliardar chinez care a plătit mulţi bani pentru a-i aduce la lansare pe copiii lui Michael. El şi prietena lui din România, Monica Gabor, o fostă prostituată, nu au pic de morală şi ar face orice pentru puţină publicitate la Hollywood“, au scris unele site-uri din SUA.