România mondenă. 5 vedete care au ieşit deja la plajă. Imagini sexy!

5 Iunie 2015
Deşi este abia începutul lunii iunie, celebrităţile din România au profitat de zilele frumoase şi călduroase şi au ieşit să se bronzeze, postând pe internet fotografii în care apar mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate.

Andreea Bănică s-a bronzat în curtea unor prieteni

La sfârşitul lunii mai, Andreea Bănică a postat pe Facebook câteva fotografii realizate în curtea unor prieteni. Printre pozele apărute pe internet se aflau şi câteva fotografii în care artista apărea în costum de baie.

"Îmi petrec duminica la un prieten drag şi îi admir grădina. Relax. M-am bronzat şi eu un pic?", a scris artista pe celebra reţea de socializare.

Alessia petrece câteva zile la mare

Prezentă la Mamaia, alături de colegi şi de prieteni, cântăreaţa Alessia a postat pe Facebook câteva fotografii sexy. În una dintre poze, artista sare într-o saltea şi îşi tratează fanii cu spatele.

Dorian Popa şi-a etalat pătrăţelele

Zilele trecute, Dorian Popa, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbizul românesc, a postat pe Facebook o fotografie în care apare la plajă, la bustul gol.

"Dacă munca te aduce în locuri în care te poţi şi relaxa, de ce să n-o faci, până când incepi treaba? Puţin bronz nu strică niciodată", a spus artistul.

Jojo a profitat de weekend

La sfârşitul lunii mai, Jojo a postat pe internet o fotografie în care apărea pe plajă. "Am avut două zile incredibile. Un weekend cu familia şi prietenii întotdeauna mă încarcă pozitiv", a spus vedeta.

Soarele a ieşit pentru Elena Gheorghe

Sfârşitul lunii mai a găsit-o pe Elena Gheorghe la mare, pe plajă, artista profitând de vremea frumoasă. "Soarele meu, ai apărut pe strada mea, simt eu", a scris cântăreaţa pe Facebook.