România mondenă: 5 vedete care au fost implicate în accidente auto

7 Decembrie 2012
În ultimii ani, tot mai multe vedete din ţara noastră au fost implicate în accidente auto, unele scăpând nevătămate, în timp ce altele au fost rănite sau chiar au ucis oameni.

Smiley şi-a făcut praf maşina abia cumpărată

Unul dintre cei mai mediatizaţi artişti ai sfârşitului de an este Smiley. Cântăreţul despre care s-a spus că ar avea o idilă cu Loredana Ciobotaru, fostă concurentă la „Vocea României“, a fost implicat, miercuri, într-un accident auto.

Se pare că artistul este cel vinovat, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa. Smiley a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, al cărui şofer a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, iar în acel moment, pentru că nu avea distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, s-a produs accidentul.

„Cam aşa a arătat ziua mea... Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi vouă pentru că mă iubiţi şi pentru că sunteţi mereu aproape de mine şi mă susţineţi“, a scris Smiley, pe Facebook.

Patronul Edy Spedition a intrat cu maşina într-un TIR

Alin Alexandru Popa, al cărui nume apărea în TOP 300 Capital, a murit în primăvara acestui an, după ce a intrat cu maşina într-un TIR care venea din sens opus. Accidentul s-a produs din vina omului de afaceri, care era patronul companiei de transport Edy Spedition.

Andreea Mantea, lovită de un şofer beat

Vedeta de la Kanal D a fost implicată, în luna februarie a acestui an, într-un accident rutier cauzat de un şofer beat.

„Ceea ce mi s-a întâmplat întăreşte încă o dată recomandarea celor de la Poliţia Rutieră de a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului. Pe lângă faptul că poţi să-ti nenoroceşti viaţa, s-ar putea să ai povara şi altor victime nevinovate, doar pentru că ai urcat beat la volan", a spus Andreea Mantea.

Mircea Lucescu, accident grav

Cel mai titrat antrenor român a fost implicat, la începutul acestui an, într-un accident de circulaţie care a avut loc în Bucureşti. Deoarece Mircea Lucescu nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să facă stânga, un tramvai l-a lovit în plin.

Antrenorul lui Şahtior Doneţk s-a ales, în urma accidentului, cu o contuzie toracică şi a avut patru coaste rupte, una dintre ele perforându-i un plămân.

Şerban Huidu a omorât trei oameni

Protagonistul unuia dintre cele mai grave accidente rutiere provocate de vedete este Şerban Huidu. Fostul „cârcotaş“ a omorât trei oameni, însă, cu toate că a fost pus la zid de presă şi se aştepta ca vedeta să petreacă mulţi ani după gratii, sentinţa instanţei a fost una blândă.

Şerban Huidu a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni, pe latura penală, pentru ucidere din culpă.