România mondenă: 5 vedete care au anunţat în direct la TV că sunt gravide

21 Noiembrie 2012
Divele din ţara noastră s-au obişnuit în ultimii ani să transforme orice întâmplare din viaţa lor într-o ştire demnă de prima pagină a tabloidelor. Tocmai pentru a atrage cât mai mult atenţia asupra lor, vedetele au preferat să anunţe în direct la TV că au rămas gravide.

Andreea Tonciu a venit cu barza la Cancan TV

Echipa de la Cancan TV a fost invitată în casa Andreei Tonciu, iar vedeta a făcut un test de sarcină în direct, deoarece spunea că are greţuri şi pofte.

Aşa cum era de aşteptat, testul a ieşit pozitiv, iar singurul care a părut mirat cu adevărat a fost Nicolae Mitea, iubitul Andreei. După cum a spus chiar vedeta, ea este însărcinată în două săptămâni şi îşi doreşte un băieţel.

Rămâne de văzut însă dacă sarcina este una fictivă, de dragul audienţei, sau Andreea chiar va avea un copil.

Sânziana Buruiană, gravidă la Capatos

Prietenă bună cu Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană a pus în scenă un plan mai elaborat. Ea a apărut în scaun cu rotile în platoul emisiunii „Un show păcătos“, pe motiv că îi este foarte rău.

Vedeta făcut un test de sarcină, iar rezultatul a fost pozitiv. Cu toate că a fost acuzată că totul a fost o farsă, Sânziana şi-a anunţat fanii că ea chiar este gravidă. Asta până când a decis să dea totul pe faţă şi să recunoscă faptul că planul fusese făcut special pentru audienţă.

DJ Harra a fost gravidă cu Vârciu

Dana Neacşu, cunoscută ca DJ Harra, a fost invitată la „Acces direct“, acolo unde a dezvăluit că este gravidă şi că tatăl copilului este nimeni altul decât Liviu Vârciu.

Pentru ca totul să pară mai credibil, Dana a făcut un test de sarcină, care a fost pozitiv. Din păcate, şi aceasta s-a dovedit a fi o farsă gândită special pentru a creşte audienţa emisiunii de la Antena 1.

Laurette a încercat să ascundă sarcina

Deja celebra mulatră a încercat pe cât posibil să ascundă de ochii lumii faptul că este însărcinată. Până la urmă s-a decis să anunţe în direct la „Happy Hour“ că va deveni mămică.

Cel mai emoţionat de anunţul lui Laurette a fost tatăl ei, care se afla alături de ea în platoul emisiunii. „Anul viitor vreau să vin în vacanţă la tine şi trebuie să te pregăteşti, pentru că suntem două. Sunt însărcinată şi o să am o fetiţă“, i-a spus vedeta.

Vizibil emoţionat, tatăl lui Laurette a replicat: „O să fiu bunic. Sunt foarte fericit. Este prima mea nepoţică“.

Oana Zăvoranu a pierdut sarcina

Fosta soţie a lui Pepe a intervenit la telefon în emisiunea Cancan TV, făcând un anunţ care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. „Am rămas însărcinată“, a spus Oana Zăvoranu.

Luată la întrebări de cei prezenţi în studio, Oana a spus că a făcut avort, iar tatăl copilului ar fi fost Răzvan, actualul ei iubit. „Nu puteam să păstrez sarcina pentru că eram într-o stare foarte proastă fizică. Am, în schimb, toate dovezile şi analizele de la clinică“, a încheiat vedeta.

MAI MULT DESPRE: vedeta, Romania, tv, direct, gravida, anuntat