România mondenă: 5 vedete care au adoptat copii

2 Decembrie 2013

Fie că este vorba de un om de rând, fie că este vorba despre o vedetă, atunci când nu poţi face copii, dar îţi doreşti urmaşi, te gândeşti serios să adopţi un copil. Mai multe vedete din România şi-au mărit familia în acest fel, iar acum sunt mai fericite ca niciodată.

Teo Trandafir are o fetiţă minunată

Teo a adoptat-o, în urmă cu nouă ani, pe Maia, o fetiţă care la acea vreme avea doar trei luni de zile. Odată cu trecerea anilor, Teo a realizat că Maia este cel mai frumos lucru care i se putea întâmpla, iar atunci când micuţa avea doar trei ani de zile, vedeta a anuntaţ-o că este înfiată.

Corneluş Dinu este infiat

Cuplul Cornel şi Silvia Dinu au adoptat un băiat, în urmă cu mulţi ani, notează ziarul Libertatea. În vârstă de 25 de ani, Corneluş Dinu a fost tratat de fostul fotbalist de la Dinamo ca şi cum ar fi sânge din sângele său, între cei doi existând o relaţie foarte strânsă.

Luminiţa Anghel a avut probleme din cauza fetiţei adoptate

În primăvara acestui an, Luminiţa Anghel a intrat în conflict cu Angelica Constantin, mama biologică a fetiţei pe care vedeta a adoptat-o în urmă cu trei ani de zile. Angelica o acuza pe Luminiţa Anghel că ar fi încercat să o cumpere pe micuţa Maria, iar vedeta a spus că totul se va rezolva la tribunal.

Oana Sârbu a adoptat un băieţel abandonat la naştere

Oana Sârbu a adoptat un băieţel, pe Alex Stelian, care fusese abandonat de părinţi încă de la naştere. Actriţa care a fost iubită de o ţară întreagă datorită serialului „Liceenii“ are o relaţie specială cu micuţul înfiat.

Ionel Ganea, tatăl unei fetiţe adoptate

Fotbalistul s-a decis în urmă cu mai mulţi ani să adopte o fetiţă, Ioana, deoarece Daniela, soţia lui, nu putea să nască natural. După ce micuţa le-a umplut casa de bucurie, Ionel Ganea şi Daniela au reuşit să aibă un copil natural, pe George.

MAI MULT DESPRE: copil, vedete, teo, adoptie, infiat, Oana sarbu