România mondenă: 5 vedete care arată bine şi fără operaţii estetice

29 Martie 2013
Se spune că în România majoritatea vedetelor de sex feminin au ajuns centrul atenţiei datorită operaţiilor estetice. Însă, există şi celebrităţi precum Antonia şi Andra, care sunt foarte frumoase şi cunoscute şi nu au apelat la ajutorul esteticianului.

Antonia, considerată cea mai frumoasă femeie din România

Cântăreaţa Antonia Iacobescu a fost desemnată de FHM România ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. Datorită aspectului său plăcut şi a naturaleţii sale, Antonia este plăcută de foarte mulţi bărbaţi.

„Antonia nu are nicio operaţie estetică. E bine să stai naturală. Sunt foarte mândră de fiica mea şi o susţin în tot ceea ce face“, a spus Denise, mama Antoniei.

Andra nu vrea să-şi facă schimbări radicale

Andra se simte bine în pielea ei. A spus asta de mai multe ori şi se pare că nu-şi va schimba niciodată punctul de vedere. Soţia lui Cătălin Măruţă este de părere că frumuseţea nu începe cu fizicul, ci cu sufletul, declarând pentru mai multe publicaţii că nu va recurge niciodată la operaţiile estetice.

Elena Gheorghe ar recurge la ajutorul esteticianului

Cu toate că arată foarte bine, Elena Gheorghe recunoaşte că s-a gândit să recurgă la ajutorul esteticianului. Însă, până acum, ea nu are nicio operaţie estetică.

„Momentan nu mi-aş face nicio operaţie estetică. Poate peste câţiva ani nu voi mai fi de aceeaşi părere“, spune Elena.

Oana Cuzino şi secretele ei de frumuseţe

Are peste 40 de ani, însă arată impecabil şi nu a recurs niciodată la ajutorul chirurgului estetician.

„Am o părere bună despre operaţiile estetice, dar eu nu aş vrea să-mi fac pentru că mi se par a fi o intervenţie prea brutală asupra corpului. Cât timp exista alimente cu antioxidanţi şi vitamine, mi se par suficiente pentru a te menţine în formă“, a spus Oana Cuzino, la Acasă TV.

Roxana Ionescu, fosta fată de la pagina 5

Ziarul Libertatea a făcut multe vedete. Printre ele se regăseşte şi Roxana Ionescu, diva pozând în anul 2002 la rubrica „Fata de la pagina 5“. De atunci şi până astăzi nu s-a schimbat foarte mult, ea fiind printre vedetele care nu au nicio operaţie estetică.