România mondenă: 5 relaţii secrete care au ieşit la suprafaţă după un timp

17 Aprilie 2014
În lumea mondenă, este foarte greu să ţii ascunsă o relaţie. Cu toate acestea, sunt multe celebrităţi care se iubesc între ele cu speranţa că publicul nu va afla niciodată de idila lor.

Mirela Stelea s-a iubit cu Gică Popescu

Jurnaliştii de la WOWbiz au descoperit că, înainte de a se căsători, Gică Popescu s-a iubit cu Mirela Stelea, femeia de care Bogdan Stelea, fostul coleg de generaţie al lui Popescu, a anunţat că divorţează.

La vremea respectivă, Mirela locuia în România, în timp ce Popescu trăia în Spania, relaţia lor terminându-se după doar câteva întâlniri.

Borcea i-a distrus căsnicia Valentinei Pelinel

În urmă cu doar câteva luni, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Cristi Borcea s-ar fi iubit în trecut cu Valentina Pelinel. Chiar dacă cei doi nu au confirmat acest lucru, în urmă cu doar câteva săptămâni, Cristian Boureanu a anunţat că s-a decis să divorţeze de Valentina.

Apropiaţii lui Borcea au afirmat chiar că acesta este pe punctul de a divorţa şi el de soţia lui Alina, pentru a rămâne cu Valentina Pelinel, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece fostul şef de la Dinamo a ajuns la puşcărie.

Oana Zăvoranu a fost iubita lui Claudiu Niculescu

Anul trecut, unii apropiaţi de-ai lui Claudiu Niculescu le-au povestit reporterilor de la Libertatea că, în urmă cu mai mulţi ani, Oana Zăvoranu şi Claudiu Niculescu au format un cuplu. Acest lucru se întâmpla înainte ca Oana să-l cunoască pe Pepe, dar în timp ce Niculescu era căsătorit cu Lidia.

Aventura celor doi a fost confirmată şi de mama Oanei Zăvoranu, Mărioara, care a spus că cei doi ieşeau destul de des în oraş.

Ştefan Bănică, relaţie cu Nadia Comăneci

După ce Ştefan Bănică a divorţat, anul trecut, de Andreea Marin, în presă s-a vorbit din nou de toate relaţiile pe care le-a avut în trecut artistul. Jurnaliştii de la Antena 1 au aflat însă un lucru despre care foarte puţină lume a vorbit.

Se pare că în anul 1987, Ştefan Bănică a avut o relaţie cu Nadia Comăneci, tot în acel timp gimnasta iubindu-se şi cu Nicuşor Ceauşescu. După cum au spus mai mulţi apropiaţi ai sportivei, se pare că aceasta a rămas şi gravidă cu Ştefan Bănică, dar a trebuit să avorteze, pentru a nu afla Nicuşor Ceauşescu.

Mircea Radu, iubit de Simona Gherghe

Relaţia dintre cei doi ar fi început în anul 2002, chiar în Noaptea de Înviere. La acea vreme, Simona Gherghe avea o relaţie cu omul de radio Octavian Tudorache, însă, în urma unei emisiuni de la Antena 1, aceasta a început o relaţie cu Mircea Radu.

„Totul între Simona şi Mircea a început în 2002, în Seara de Înviere, atunci când Antena 1 a difuzat un show caritabil, prezentat de Dan Negru, în care vedetele postului au dansat şi s-au supus unor probe amuzante. Când s-au tras la sorţi perechile, Simona Gherghe a picat cu Mircea Radu! Seara, Octavian şi Simona urmau să se întâlnească la Romexpo şi să meargă la o biserică, la slujba de Înviere, dar, până la urmă, după show, Simona s-a dus la biserică alături de o prietenă, dar fără Octavian, ci cu Mircea“, a spus, pentru WOWbiz, un apropiat de-al Simonei Gherghe.

Simona s-a despărţit până la urmă de cel care îi era la acea vreme logodnic, a rămas cu Mircea Radu, de care s-a despărţit mai apoi.