România mondenă: 5 poveşti de dragoste inventate pentru audienţă

15 Octombrie 2012
Apar în diferite emisiuni de scandal, dar apoi dispar din atenţia presei. Este vorba despre vedetele care îşi regizează diferite poveşti de dragoste în speranţa că îşi vor relansa cariera.

Carmen Şerban a fost lesbiană timp de câteva săptămâni

Ana Claudia este o tânără care a apărut la emisiunile afirmând că a avut o relaţie amoroasă cu artista Carmen Şerban. Cântăreaţa a afirmat însă că Ana vrea să-i facă rău şi să-i distrugă cariera, negând că ea ar fi lesbiană.

Scandalul a durat aproximativ trei săptămâni, până în momentul în care o prietenă de-a lui Carmen Şerban a arătat în direct la televizor un mesaj primit de la artistă. „Nu te mai băga în povestea asta cu Ana, toată povestea e făcută pentru reaparaţia mea“, scria Carmen Şerban.

Se pare că Ana Claudia a primit o sumă frumuşică de bani pentru a inventa tot scandalul, iar în urma acestuia, impresarul lui Carmen Şerban a spus că artista este mult mai căutată pentru concerte. Aşadar, planul cântăreţei a dat roade.

Pepe s-a iubit cu un travestit

În cadrul emisiunii „Cancan TV“ a fost prezentat un filmuleţ cu Pepe, în timp ce dansa alături de un travestit. Aşa cum era de aşteptat, travestitul Carolina a devenit imediat vedetă.

Mai mult, Carolina a spus că are o relaţie cu Pepe de mai mult timp şi că au fost şi în vacanţă împrună.

La doar câteva zile, s-a aflat că travestitul era, de fapt, actorul Ovidiu Danci, fost participant la „Dansez pentru tine“ şi prieten cu Pepe. Deranjat de vorbele presupusului travestit, fostul soţ al Oanei Zăvoranu a făcut lumină în acest caz. „Mi se pare o nesimţire ce s-a întâmplat la Acasă TV. Eram la ziua lui Cornel Păsat, când m-au rugat să facem o filmare, la caterincă. Nu admit să ne batem joc, chiar aşa, pe faţă, de nişte lucruri aranjate. Eu am crezut că e glumă şi am luat-o ca atare“, a spus Pepe.

Ştefan Bănică Junior a avut un copil cu Adriana Nicolae

Soţul Andreei Marin a fost târât într-un scandal fără voia lui, de către Adriana Nicolae, fostă prietenă bună a cuplului. Aceasta a declarat că Ştefan Bănică Junior ar fi tatăl copilului ei. „Nu se pune problema unei relaţii între mine şi Adriana. Noi am fost doar colegi la teatru, iar ea mi-a fost, atât mie, cât şi soţiei mele, instructoare de fitness. Dacă cineva are vreun dubiu, se poate face oricând testul ADN“, a spus Bănică.

Mai mult, Andreea Marin a acuzat-o pe Adriana că îşi face publicitate pe spatele lui Bănică, aceasta fiind şi concluzia la care au ajuns emisiunile de scandal şi tabloidele.

Fuego a avut o relaţie cu Doru Iuga

Paul Ciprian Surugiu, adică Fuego, nu are nevoie de publicitate, deoarece a ajuns foarte cunoscut în urma glumelor care se fac pe seama colindelor şi melodiilor sale. Însă, travestitul Naomi s-a gândit că dacă se leagă de numele lui Fuego va ţine din nou prima pagină a tabloidelor.

Aşa a ajuns să inventeze o poveste de dragoste între Fuego şi Doru Iuga, jurnalistul care a fost închis pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu minori.

Mihai Trăistariu s-a iubit cu Tarky

Cristian Spiridon, cunoscut sub pseudonimul Tarky, a anunţat, în urmă cu mai mulţi ani, că a întreţinut relaţii sexuale cu Mihai Trăistariu.

Tarky a afirmat că s-a cunoscut cu Mihai în anul 2006, iar apoi au avut o relaţie. Trăistariu a negat toate acuzaţiile, declarând că îl ştie pe Tarky doar din vedere.