România mondenă: 5 părinţi de vedete care şi-au făcut copiii de râs

29 Mai 2012
De cele mai multe ori, copiii sunt cei care, prin faptele lor, îşi fac părinţii de râs. Iar după ce fac o boacănă, odraslele ştiu că urmează o pedeapsă. Însă, cum stau lucrurile atunci când se inversează rolurile, iar părinţii sunt cei care o comit? Urmează o ceartă zdravănă, iar dacă copiii sunt vedete... atunci ruşinea este şi mai mare.

Mama Elenei de la Mandinga: "Fata mea nu se tăvăleşte în cearşafuri cu nimeni!"

Zilele acestea, Elena de la Mandinga a fost în centrul atenţiei. S-a scris mult despre ea şi despre Eurovision, despre viaţa profesională, dar şi despre cea personală. Însă, dintre toate materialele apărute în presă cel în care mama artistei a făcut declaraţii despre viaţa amoroasă a fiicei sale a fost, de departe, cel mai savuros. Constantina Ionescu a declarat reporterilor Click: "Toată lumea spune de fata mea că are iubit. Da, are un prieten, Marian, şi se înţeleg foarte bine, dar nu e şi iubitul ei. Iubit înseamnă altceva, adică să te gândeşti la măritat sau să te tăvăleşti prin cearşafuri. Or, fata mea nu face aşa ceva!". După o astfel de declaraţie, Elena s-a supărat foarte tare pe mama ei şi s-a certat cu aceasta, prin telefon, chiar înainte de marea finală de la Eurovision.

Teo Trandafir nu vorbeşte cu tatăl ei

Teo Trandafir a fost extrem de afectată de faptul că tatăl său nu a venit niciodată la Viena să o vadă cât timp a fost internată şi viaţa i-a fost în pericol, însă avea timp de dat declaraţii prin ziare şi la televiziuni. Vedeta PROTV susţine că cel mai dureros a fost faptul că acesta era prezent mereu cu declaraţii în presă. „M-a durut în sufletul meu şi în toate dimensiunile mele de copil că nu a venit la Viena, dar că era mereu la televizor. Faptul că părintele meu mi-a făcut asta, m-a durut.Tata şi cu mine aveam secrete, pe care le-am citit apoi în ziare. Mama este o persoană discretă şi delicată, eu i-am spus lui tata că dacă mai face asta, gata. A doua zi era iar la televizor", a mărturisit Teo. 

Mama Monicăi a criticat-o dur faţă de fostul soţ

Monica Gabor a fost foarte supărată pe mama ei, în perioada divorţului de Irinel Columbeanu, din cauza unor filmuleţe în care Veronica Gabor îşi critica foarte dur fata. "Monica nu este mamă. O bătea pe Irina şi se comporta cu mine mai rău decât cu o bonă. S-a comportat două săptămâni de zile în şir, zi de zi, foarte urât. Şi cu mine, şi cu Irina. De câte ori s-a trezit pentru acest copil ca să îi dea lapte sau să îl schimbe?", a mărturisit mama Monicăi, într-o discuţie cu Irinel Columbeanu, înregistrată de milionar.

Mărioara Zăvoranu şi-a făcut fiica diavol

Războiul dintre Mărioara şi Oana Zăvoranu este unul arhicunoscut. Nu de puţine ori, Mărioara şi-a jignit şi înjurat fata, în direct, la televizor. "Pe Oana s-o bag în p...a mă-sii dacă se mai interesează de mine. Asta nu mai are linişte, nu mai poate să doarmă de ce fac eu. Orice mi s-ar reprosa îmi este scârbă să-i mai răspund acestei fete. Asta nu e copil, e diavol", declara Mărioara Zăvoranu, în 2010, la Acces direct. Din cauza disputelor de acest gen, cele două femei nu şi-au vorbit mult timp. Însă, acum s-au împăcat şi sunt în relaţii mai bune.

Părinţii Mădălinei Manole au făcut circ după moarte artistei

După ce Mădălina Manole s-a sinucis, în vara anului 2010, părinţii artistei au început un adevărat război mediac cu Petru, soţul fiicei lor. Familia Manole l-a acuzat pe acesta că ar fi împins-o pe Mădălina spre moarte. Mai mult, părinţii au cerut custodia nepotului şi casa de la Otopeni în care trăia fiica lor. Eugenia şi Ion Manole i-au reproşat lui Petru faptul că nu şi-a dus nevasta la psiholog şi că i-a interzis cântăreţi să apară în diverse emisiuni sau să cânte. Lupta între cei trei continuă şi în prezent, în tribunal.