România mondenă: 5 noi relaţii formate în acest an. Cine sunt îndrăgostiţii?

21 Aprilie 2014
Deşi putem spune că acest început de an a reprezentat o perioadă în care foarte multe vedete s-au despărţit, există şi celebrităţi care au pus bazele unor noi relaţii.

Liviu Vârciu, relaţie cu Ilinca Vandici

După despărţirea de Adelina Pestriţu, Liviu Vârciu a avut numai relaţii pasagere, norocul său din dragoste dispărând treptat. Însă, în urmă cu aproximativ o lună, în presă au apărut informaţii potrivit cărora realizatorul se iubeşte cu Ilinca Vandici.

„Nu sunt genul care să fac asta numai pentru a mă promova. Suntem doi oameni care ne ştim de vreo nouă ani. Eu şi Vârciu ieşim, vorbim. Liviu e un om curat, deschis, un om foarte bun. Oamenii s-au dus mult prea departe cu relaţia asta, mult mai departe decât este ea de fapt. Am luat lucrurile treptat. Nu e nimic fabricat. Îmi place Liviu. Nu ne-am mutat împreună, e prea devreme. Am cunoscut-o pe mama lui Liviu“, a spus Ilinca Vandici.

Adelina Pestriţu are o relaţie cu Speak

După ce s-a aflat de relaţia pe care Liviu Vârciu o are cu Ilinca Vandici, fosta soţie a prezentatorului, Adelina Pestriţu, a dezvăluit că şi ea are un nou iubit. Se pare că Adelina se iubeşte cu artistul Speak, bun prieten cu Smiley.

Vedeta de la Kanal D a fost surprinsă de paparazzi noaptea, când se ducea acasă la cântăreţ, şi dimineaţa, când pleca de la acesta. „Vă rugăm, respectaţi-ne intimitatea. Ca orice bărbat liber, mă văd cu cine vreau, când vreau şi unde vreau“, a spus Speak, atunci când a fost întrebat dacă Adelina este noua lui iubită.

F. Charm se iubeşte cu Rolla Sparks

La începutul acestui an, cântăreaţa Rolla Sparks a lansat, în colaborare cu F. Charm, melodia „TNT“. Tot atunci, publicul larg a aflat că artista este noua iubită a lui F. Charm, cel care s-a despărţit anul trecut de o altă cântăreaţă, Xonia.

La aproximativ două luni de zile după ce relaţia lor a fost făcută publică, cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi în parcul Carol, în ipostaze intime.

Ştefan Stan, idilă cu Tania Budi?

La începutul lunii februarie, cele două vedete afirmau că vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor împreună, în clubul Taniei Budi. „Eu şi Tania suntem prieteni, este o femeie minunată. Ea se menţine, este foarte frumoasă“, spunea Ştefan Stan la acea vreme.

Săptămâna trecută, artistul a vorbit despre noua lui iubită, fără a-i da numele, însă toţi s-au gândit din nou la Tania Budi. „Avem aproape trei luni de când suntem împreună. Este o minunăţie de fată, nu mi-a cunoscut încă părinţii“, a spus Ştefan Stan despre misterioasa lui iubită.

Vica, în braţele lui Cătălin Botezatu

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, s-ar iubi cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Idila dintre ei ar fi început într-o vacanţă petrecută în Las Vegas, acolo unde cei doi au fost de nedespărţit, deşi alături de ei se mai aflau şi alţi prieteni, printre care Anamaria Prodan şi Denisa Nechifor.

„Cătălin este un bărbat special, iar relaţia noastră este aparte. Orice femeie s-ar simţi minunat alături de Cătălin Botezatu. În Las Vegas ne-am petrecut tot timpul împreună. Ne ştim de foarte mulţi ani, dar acum l-am cunoscut altfel“, a spus Vica.