România mondenă: 5 „masculi feroce“ din showbiz. Cine-i cel mai potent?

7 August 2013
Bărbaţii din showbiz ne-au obişnuit să îi auzim cum se laudă cu virilitatea lor şi cu aventurile pe care le au. Însă, despre unii masculi chiar femeile spun că sunt adevăraţi armăsari în pat.

Marcel Toader, rezistent la sex

După despărţirea de Gabriela Cristea, Marcel Toader a ţinut prima pagină a tabloidelor datorită presupuselor sale aventuri cu alte vedete.Magda Simion, o fostă concurentă de la „Te pui cu blondele?“ şi prietenă de peste 10 ani cu fostul soţ al Gabrielei Cristea, le-a spus ziariştilor de la Click„Marcel este foarte rezistent în pat, chiar dacă are probleme cu inima şi a suferit un infarct. În ce priveşte mărimea, din punctul meu de vedere pot să spun că e un tip normal - nu ştiu să vă spun în centimetri, că nu am stat să i-o măsor. Oricum, el vrea doar sex de la o femeie, este un obsedat sexual“.

Ilie Năstase, printre cei mai potenţi bărbaţi din lume

În anul 2011, Ilie Năstase a fost inclus într-un top mondial al celor mai potenţi bărbaţi. Fostul tenismen ocupa locul 5 în topul realizat de ediţia spaniolă a revistei „Maxim“, în paginile revistei apărând informaţia potrivit căreia Năstase s-ar fi culcat cu peste 2.500 de femei. Inclusiv Brigitte Sfăt, actuala soţie a lui Ilie Năstase, a spus despre acesta că este foarte viril.

Dan Bittman, devoratorul de vedete

Prin patul lui Dan Bittman au trecut foarte multe femei din showbiz, printre care Mihaela Rădulescu, Tania Budi şi Alina Chivulescu. Despre solist se spune că este unul dintre cei mai virili bărbaţi din showbiz, chiar el afirmând că este posibil să aibă copii din flori. „Am o casă mare, e loc pentru toată lumea. Dacă există evidenţe că e copilul meu, îl aştept! E loc pentru toată lumea“, a spus Dan Bittman, în urmă cu doi ani, la Europa FM.

Liviu Vârciu, lăudat de prieteni

Şi prin patul lui Liviu Vârciu au trecut multe vedete, dintre acestea amintindu-le pe Adelina Pestriţu, Jojo şi DJ Harra. În primăvara acestui an, Romică Ţociu, bun prieten cu Vârciu, îl lăuda pe acesta. „Liviu este viril, vin mereu domnişoarele după el“, spune Ţociu. „Stă mâţa în coadă dacă face dragoste cu mine“, a fost răspunsul lui Vârciu.

Mihai Trăistariu, cel mai potent cântăreţ?

Artistul a anunţat pe Facebook, în urmă cu o lună, că îşi doreşte să aibă 12 moştenitori. „Mi-am propus să fac 12 copii. Câte unul pentru fiecare zodie. La maică-mea au fost 15 fraţi, iar la taică-miu 10. Deci moştenesc o genă bună. Abia aştept să mă apuc“, a fost mesajul lui Mihai Trăistariu.