România mondenă: 5 mame sexy care fac furori pe plajă anul acesta. Cine arată mai bine?

10 Iulie 2013
Cum vara şi-a intrat deja în drepturi şi litoralul a fost ocolit de vremea rea care s-a mai abătut peste unele oraşe ale ţării, vedetele au ales să se relaxeze weekend de weekend la malul mării.

Că este vorba despre celebrităţile mai tinere sau mai în vârstă, ele nu s-au ferit de razele soarelui şi au acceptat să-şi arate formele pentru toţi curioşii prezenţi la mare. Mai mult de atât, chiar şi vedetele care au copii au ales să evadeze din aglomeraţia care este în oraşe şi au plecat pe litoralul românesc sau în alte zone din Europa.

Corina şi-a arătat fundul pe Facebook

Începutul lunii iulie a prins-o pe cântăreaţa Corina Bud la malul mării. Artista a postat pe Facebook mai multe imagini de la mare, iar într-una dintre ele prietenii virtuali i-au putut vedea fundul fără pic de celulită.

Elena Gheorghe, sexy pe şalupă

Deşi este mămica unui băieţel în vârstă de un an şi jumătate, Elena Gheorghe are în continuare un fizic de invidiat. Prezentă la mare, vedeta nu a ratat ocazia de a se fotografia pe o şalupă şi de a posta imaginea pe Facebook.

Antonia, alături de o fană pe plajă

Antonia postează pe Facebook aproape tot ce face. Prezentă pe litoralul românesc, cântăreaţa s-a întâlnit cu o fană de-a ei care purta un tricou ce avea chipul Antoniei pe piept. Vedeta nu a rezistat tentaţiei şi s-a fotografiat alături de fană, postând imediat poza şi pe faimoasa reţea de socializare.

Mihaela Rădulescu arată precum o adolescentă

Fiind foarte activă în lumea virtuală în ultimele luni, Mihaela Rădulescu s-a decis să le spună şi să le arate fanilor ce face ea zilnic. La începutul acestei luni, vedeta a fost la mare şi a pus pe Facebook o poză în care le arăta tuturor ce bine arată la 43 de ani.

Vica s-a relaxat în Cipru

După ce a câştigat procesul intentat lui Victor Piţurcă, Vica Blochina a plecat să se relaxeze în Cipru. Cum o astfel de experienţă trebuia ştiută de toată lumea, fosta amantă a selecţionerului a postat pe Facebook mai multe poze în care le arăta fanilor şi prietenilor ce bine se simte.