România mondenă. 5 ipostaze scandaloase ale Mihaelei Rădulescu

18 August 2015
Într-un permanent conflict cu cei care îndrăznesc să-i amintească faptul că a trecut de prima tinereţe, Mihaela Rădulescu ar face orice să demonstreze că arată bine şi că se simte excelent în pielea ei.
 
Dar de multe ori "diva de la Monaco" ajunge în ipostaze penibile, fotografiile postate de ea pe reţelele de socializare fiind tot mai indecente şi nepotrivite unei doamne cu pretenţii. 

Iată câteva dintre cele mai penibile imagini pe care le-a publicat jurata de la "Românii au talent":

Pe post de masă

Cea mai recentă "realizare" a vedetei este o fotografie în care stă aplecată, pe post de masă pentru iubitul său, paraşutistul Felix Baumgartner. Poziţia indecentă face ca fundul divei să fie în prim-plan, iar pantalonii strimţi şi cu talie joasă îi lasă chiloţii tanga la vedere. Deşi zâmbeşte, pe chipul iubitului său se citeşte totuşi o urmă de stânjeneală.

Cu fundul la vedere

Jurata de la "Românii au talent" a mai postat o imagine săptămâna trecută în care şi-a pus posteriorul în valoare. Vedeta s-a lăsat fotografiată de la spate, purtând un costum de baie minuscul. Fundul său bombat şi intens bronzat este pozat de foarte aproape, semn că diva ţine morţiş să le arate cârcotaşilor că este perfectă chiar şi la 46 de ani.

La plimbare cu bărcuţa

La scurt timp după ce a fost numită "bătrâna" într-un ziar austriac, Mihaela a început o adevărată campanie menită să demonstreze contrariul. Diva a pozat în costum de baie, dând la vâsle într-o barcă gonflabilă. Vedeta pare să-şi încordeze toţi muşchii pentru ca "invidioşii" să vadă că este perfect tonifiată.

În costum de baie

O altă fotografie la limita decenţei o înfăţişează pe Mihaela în costum de baie, sprijinindu-se de o balustradă. Vedeta poartă un costum de baie minuscul şi îşi expune iarăşi posteriorul cu mândrie.

Sexy, pe masă

Una dintre cele mai ciudate şi în acelaşi timp penbile postări ale vedetei de la Monaco datează de acum doi ani. Mihaela a publicat o fotografie în care apare întinsă pe o masă de sticlă, îmbrăcată sumar. 
"Am gătat ciorba (nu, era supa, scuze) și fac aroganța promisă - mă pregătesc de culcare, ca tot omu', pardon, ca toată diva:), că, știți, noi, divele, dormim pe masă, încălțate și cu ochii deschiși, ca să nu se strice machiajul", scria vedeta în dreptul imaginii.