România mondenă: 5 imagini de vedete din anii '90 care acum par ciudate

5 Iunie 2012
În anii '90 vedetele noastre încercau să impresioneze publicul cu haine sexy , coafuri şi look-uri cât mai extravagante. Şi, dacă în acele vremuri erau considerate sexy, astăzi, când ne uităm la pozele din trecut, nu putem să nu ne întrebăm: "ce-o fi fost în capul lor?"

Fetele de la Andre purtau haine din plastic

La finele anilor '90 toţi adolescenţii au trăit "nebunia" Andre şi nu a existat copilă din acea perioadă care să nu-şi fi dorit măcar o pereche de încălţări cu talpă gigant, aşa cum purtau cele două blonde, şi care să nu-şi prindă meşe roz în păr. Andreea Antonescu şi Andreea Bălan s-au cunoscut la emisiunea "Ba da, Ba nu", iar în 1998 au format trupa Andre, care s-a bucurat de foarte mult succes. În 2001 formaţia s-a destrămat, dar fetele au continuat să cânte solo.

Trupa Exotic, o apariţie incendiară

Andreea, Julia şi Claudia au format, în anul 1999, un trio cu mare priză la public, numit Exotic. Primul lor album s-a numit "Sexi" şi a avut un mare succes. Fetele erau o apariţie foarte sexy. O blondă, o roşcată şi o brunetă, îmbrăcate foarte provocator. în haine din plastic, fuste scurte şi decolteuri generoase, au sucit minţile publicului. Formaţia nu a avut viaţă lungă din cauza invidie dintre fete.

Anda Adam, nu mă uita

În anul 1999, Anda Adam se lansa pe piaţa muzicală românească, alături de trupa R.A.C.L.A, cu melodia "Nu mă uita". Piesa a prins foarte bine la public şi, astfel, Anda Adam a devenit cunoscută. Însă, tânăra a atras nu numai cu vocea sa, ci şi cu look-ul foarte sexy. Unghii false foarte lungi, buze puternic conturate, decolteuri adânci şi bijuterii opulente. 

Loredana Groza, această Madonna a României

Loredana Groza s-a lansat în lumea muzicală la Festivalul Mamaia, în anul 1986, unde a câştigat Marele Premiu, fiind atunci cea mai tânără participantă din istoria festivalului, avea 16 ani. De atunci, şi până în prezent, au urmat multe melodii de succes, zeci de albume şi sute de concerte. Loredana a fost mereu o apariţie surprinzătoare care a şocat de foarte multe ori publicul românesc. Nu de puţine ori, Loredana a fost comparată cu Madonna şi datorită ţinutelor sale extravagante.

Daniela Gyorfi, fata rebelă din showbizul autohton

Daniela Gyorfi şi-a început cariera artistică tot la Festivalul de la Mamaia, în anul 1991, unde a obţinut locul II la secţiunea Interpretare. În cei 20 de ani de carieră, Daniela a şocat prin apariţiile sale foarte provocatoare. Putem spune că, Daniela a fost, pentru o bună perioadă de timp, cea mai extravagantă artistă de pe piaţa românească.