România mondenă: 5 gravide sexy. Iată cât de bine arată în continuare!

14 Noiembrie 2013
Vedetele din România sunt foarte active şi sexy, indiferent de starea în care se află şi de perioada anului. Multe celebrităţi participă în continuare la evenimente mondene sau merg la sala de fitness, chiar dacă sunt gravide şi urmează să nască.

Celia vrea să nască în Australia

Cântăreaţa Celia este însărcinată în trei luni şi a fost invitată de curând în emisiunea „WOWbiz“ de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre sarcină.

„Nu ne gândeam să se întâmple așa repede. Cred că am rămas însărcinată în prima săptămână după nuntă. Am făcut 7 teste sarcină, pentru că nu ne venea să credem. O să fiu plecată o lungă perioadă de timp în Australia. Voi naște acolo. Nu știu încă dacă vom avea băiat sau fată, dar toată lumea îmi spune că va fi băiat. Noi ne mai dorim un copil“, a spus Celia.

Alina Sorescu este însărcinată în şase luni

La începutul acestei luni, Alina Sorescu a participat la un eveniment monden alături de soţul ei. Alina Sorecu a îmbrăcat o rochie în carouri, în nunanţe de negru şi verde, prin care abia se putea observa că diva este gravidă.

„Suntem foarte emoţionaţi, pentru că vom avea o fetiţă. El vroia băiat“, a spus Alina Sorescu, la „Acces direct“.

Dana Rogoz nu arată precum o gravidă

Însărcinată în cinci luni, Dana Rogoz îşi trăieşte viaţa ca înainte şi se ocupă de blogul său, unde postează în continuare poze cu ea. Mai mult, vedeta încă participă la evenimentele mondene, iar burtica ei încă nu este vizibilă.

„Timpul trece fantastic de repede. Pe de o parte mă bucur, căci asta înseamnă că nu mai e mult şi minunea se va naşte şi va intra în casa noastră. Pe de altă parte înseamnă că nu mai nici prea mult timp la dispoziţie să mă bucur de această perioadă de graviditate, când descopăr senzaţii noi în fiecare zi“, a spus Dana Rogoz.

Carmen Brumă a anunţat public că este gravidă

Iubita lui Mircea Badea a recunoscut în sfârşit că este gravidă, anunţul fiind făcut prin intermediul paginii ei personale de Facebook. „O sarcină e considerată sigură abia după primele 3 luni. Eu am reuşit să ajung în a patra. Ştiu că mulţi ar vrea să mă vadă cu burtă dar, deocamdată, atât vă pot oferi“, a scris Carmen Brumă pe celebra reţea de socializare.

Anca Serea, însărcinată în şapte luni

Vedeta de la Prima TV este din nou însărcinată cu Adrian Sînă şi a participat în urmă cu două luni la un eveniment special dedicat copiiilor. Deoarece este gravidă, Anca Serea nu a participat la niciun joc şi i-a lăsat pe copiii săi cei mari, David (11 ani) şi Sarah (5 ani), să se dea în maşinile tamponabile şi să se joace pe Sega.