România mondenă: 5 cupluri la care nu te-ai fi aşteptat să se formeze

17 Septembrie 2013
Relaţiile din lumea mondenă pot rezista ani sau pot dispărea într-o clipă. Însă, la fel de bine pot apărea şi relaţii peste noapte, între vedete la care nimeni nu s-ar fi aşteptat să le vadă împreună.

Mihai Bendeac are o relaţie cu Roxana Vancea

Cele două vedete de la Antena 1 au postat pe internet o fotografie realizată în timp ce se sărutau. Mai mult de atât, Mihai Bendeac şi Roxana Vancea au fost văzuţi într-un mall din Bucureşti în timp ce se plimbau de mână, fără să le pese de ochii curioşilor.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au recunoscut relaţia după doi ani de zile

Bănică şi Lavinia au fost surprinşi, în anul 2011, de paparazzii în timp ce ieşeau din blocul în care cântăreţul are un apartament. Deşi atunci au negat relaţia şi căsnicia lui Ştefan Bănică cu Andreea Marin a mai durat doi ani de zile, acum, când nimeni nu se aştepta, Ştefan a fost fotografiat din nou alături de Lavinia, ba mai mult, cei doi artişti chiar au recunoscut că au o relaţie.

Dorin Cocoş şi Diana Roibu, nuntă la câteva luni după ce el a divorţat de Udrea

După nici trei luni de la divorţul de Elena Udrea, Dorin Cocoş a uimit o ţară întreagă cu anunţul că se va căsători cu Diana Roibu. Nunta a avut loc în weekend, la Palatul Snagov, fiind invitaţi peste 200 de oameni.

Marian Ionescu şi Octavia Geamănu vor să se căsătorească

Liderul formaţiei Direcţia 5 şi realizatoarea TV Octavia Geamănu au anunţat de curând că formează un cuplu. Relaţia este una surprinzătoare deoarece vedeta TV formase un cuplu, până nu demult, cu Adrian Artene. Mai mult de atât, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Marian Ionescu şi Octavia Geamănu se vor căsători.

Dan Chişu, în continuare un adevărat Don Juan

Deşi are 60 de ani, Dan Chişu nu şi-a pierdut deloc farmecul şi pofta de viaţă. Regizorul a fost surprins de curând în compania realizatoarei TV Roxana Vaşniuc, despre cei doi apărând informaţii că formează un cuplu.