România mondenă: 5 cupluri care s-au despărţit înainte de nuntă. Cum au reacţionat?

7 Noiembrie 2013
Majoritatea relaţiilor din lumea mondenă durează foarte puţin, dar există şi relaţii care par a nu se mai termina. Însă, nu de puţine ori, cupluri care păreau de nedespărţit au anunţat, chiar înainte de nuntă, că nu mai au nicio relaţie.

Crina Abrudan a fost în depresie

Crina Abdrudan şi Gabi Popescu se pregăteau de nuntă, însă fostul fotbalist a anunţat-o pe iubita lui că nu mai simte nimic pentru ea. După ce i-a spus acest lucru, Crina a căzut în depresie, iar timp de patru săptămâni s-a izolat de prieteni şi de colegi, n-a mai mâncat şi întârzia la serviciu, spre disperarea şefilor ei

Vedeta Antenei 1 îşi făcuse planuri cu Gabi, însă soarta a hotărât ca ei s-o apuce pe drumuri diferite din cauza unui fotomodel care i-a cam sucit minţile fotbalistului.

Cristi Enache şi-a părăsit iubita înainte de nuntă

Solistul trupei Direcţia 5 şi Roxana Moga, iubita lui, aveau o relaţie de 13 ani şi se gândeau la nuntă. Însă, în luna septembrie a acestui an, Cristi Enache şi Roxana s-au hotărât să o ia pe drumuri separate. Pentru a nu fi cuprins de melancolie, membrii formaţiei Direcţia 5 l-au luat pe Cristi în studio pentru a pregăti perfect albumul „Zâmbetul face minuni“, lansat la sfârşitul lunii octombrie.

Sorin Brotnei, relaţie ciudată cu Daniela Aciu

Fostul membru al formaţiei Akcent şi fotomodelul Daniela Aciu au avut o relaţie destul de ciudată. Când totul părea perfect între ei, Sorin a fost fotografiat de paparazzi în compania unei domnişoare, despre care s-a spus că este amanta lui. Atunci, Sorin Brotnei şi Daniela s-au despărţit, însă după câteva luni s-au împăcat şi şi-au făcut planuri de nuntă.

Din păcate, în luna septembrie au anunţat că se despart definitiv şi nu mai este vorba de nicio nuntă. „Cariera mea e în creştere şi nu am cum să mă împart, el mă vrea lângă el tot timpul, iar eu nu pot să renunţ la ce m-am chinuit să construiesc tot acest timp. Nu am cum să renunţ la asta... Nu a mai fost la fel, tot timpul ăsta cât am stat departe s-a răcit relaţia şi nu a mai fost la fel“, a spus Daniela Aciu.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan, multe despărţiri şi împăcări

Fosta vedetă de la Kanal D şi cântăreţul au avut o relaţie cu năbădăi. După ce s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori, Ştefan Stan şi Andreea Mantea s-au logodit şi s-au hotărât să facă nunta. Însă, la doar câteva săptămâni după ce au anunţat acest lucru, Ştefan şi Andreea s-au despărţit definitiv. Acum, cei doi nu mai vorbesc şi se ceartă prin intermediul televiziunilor.

Catrinel Sandu şi Lucian Viziru au renunţat la nuntă

Păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, însă au şocat pe toată lumea când au anunţat că se despart. După ce au stat împreună cinci ani de zile şi se pregăteau de nuntă, Lucian Viziru şi Catrinel Sandu au pornit pe căi separate.

După despărţire, Catrinel Sandu s-a refugiat în braţele lui Gabriel Trifu, care i-a devenit soţ. Lucian şi-a refăcut şi el viaţa, alături de Ema, colega lui de bancă din liceu.