România mondenă: 5 cupluri care au anunţat că s-au despărţit, dar sunt împreună

6 Noiembrie 2013
Lumea mondenă este plină de surprize, iar persoanele care fac parte din ea sunt destul de schimbătoare. Tocmai din acest motiv, există multe cupluri care anunţă că s-au despărţit, după care sunt surprinse de paparazzi împreună.

Mihaela Rădulescu şi-a petrecut noaptea la Dani Oţil

La începutul lunii septembrie, fiind invitată în emisiunea lui Teo de la Kanal D, Mihaela Rădulescu a dat de înţeles că s-a despărţit de Dani Oţil. Mai mult de atât, comportamentul pe care l-a avut Mihaela în ultimele luni a arătat că ea şi matinalul de la Antena 1 nu mai formează un cuplu.

Însă, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a participat la emisiunea „Dansez pentru tine“, Mihaela s-a dus acasă la Dani Oţil, acolo unde şi-a petrecut toată noaptea.

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac, surprinşi din nou împreună

Tot în luna septembrie, în lumea mondenă apărea un nou cuplu, format din Roxana Vancea şi Mihai Bendeac. După ce fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan şi Dani“ şi-a tatuat pe braţ numele lui Bendeac, cei doi au anunţat că s-au despărţit.

Cu toate că lumea a crezut că iubirea dintre ei a durat doar două săptămâni, acum Roxana şi Mihai au fost surprinşi de paparazzii de la WOWbiz în timp ce se plimbau de mână prin Centrul Vechi al Bucureştiului.

Oana Lis a anunţat de mai multe ori că s-a despărţit de Viorel

De fiecare dată când vede că presa nu o mai bagă în seamă, Oana Lis mai inventează câte o ştire. În ultimii trei ani, a apărut cel puţin o ştire pe an despre despărţirea Oanei de Viorel Lis. Printre motivele invocate de Oana au fost bătaia şi înşelatul.

De fiecare dată, s-a dovedit că totul a fost doar un plan bine pus la cale al Oanei Lis pentru a mai apărea pe prima pagină a tabloidelor, cei doi soţi nefiind despărţiţi niciodată.

Iulia şi Mihai Albu au divorţat, dar sunt împreună

Un divorţ la care nu se aştepta nimeni este cel din Iulia şi Mihai Albu. Cei doi soţi s-au despărţit cu scandal, însă la doar câteva luni după ce au anunţat că nu mai formează un cuplu, au fost surprinşi din nou împreună. Iulia şi Mihai Albu nu au negat că au rămas împreună, ci doar au afirmat că nu se mai gândesc la o nouă căsătorie.

Prigoană şi Bahmuţeanu deţin recordul la certuri

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu duc deloc o viaţă liniştită. Cei doi au fost căsătoriţi de mai multe ori şi au divorţat de nenumărate ori, însă trăiesc în continuare împreună.

De fiecare dată când se ceartă, Prigoană şi Bahmuţeanu o fac în public, pentru ca toată ţara să afle. Recent, cei doi s-au certat în direct, prin telefon, la Antena 2, din cauza unei sume de bani pe care Prigoană trebuie să i-o achite Adrianei. Ceea ce este bizar este că cei doi se aflau în aceeaşi casă, dar în camere diferite, în timp ce vorbeau la telefon.