România mondenă: 5 copii de vedete care au cunoscut celebritatea datorită reclamelor

2 Mai 2013
Campaniile de marketing ale marilor companii se bazează, în ultimii ani, pe numele vedetelor care au priză mare la public. Mai mult de atât, în reclame au început să apară şi familiile celebrităţilor, în special copiii acestora.

Băiatul Ancăi Ţurcaşiu face reclamă la margarină

Anca Ţurcaşiu este, în ultimul timp, din ce în ce mai mediatizată, datorită faptului că are o siluetă de invidiat. Acum, şi fiul acesteia, Radu, a devenit vedetă, după ce a participat într-o reclamă la margarină.

Fiul Mihaelei Rădulescu promovează hainele pentru copii

În anul 2009, Mihaela Rădulescu a lansat, cu ajutorul Danei Budeanu, o colecţie de haine pentru copii. Imaginea colecţiei a devenit Ayan, fiul Mihaelei, care a apărut în toate afişele publicitare.

Fetiţa Danei Nălbaru, reclamă la o benzinărie

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au împreună o fetiţă, Sofia, familia lor fiind una fericită. La sfârşitul anului 2011, întreaga familie a apărut în reclame pentru o benzinărie.

Fetiţa lui Răzvan Simion, reclamă la telefoane mobile

Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan&Dani“ şi-a făcut fetiţa vedetă. Ianca Dariana a apărut, în anul 2009, pe când avea doar 5 ani, într-o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă.

Fiul Simonei Bălănescu, reclamă la pastile

Prezentatoarea TV şi fiul acesteia, Marc, au realizat, în anul 2010, o reclamă pentru pastile. La un an mai târziu, cei doi au apărut din nou într-o reclamă.