România mondenă: 5 bărbaţi celebri care sunt posesivi cu iubitele lor

7 Octombrie 2013
Femeile din ţara noastră sunt, fără doar şi poate, unele dintre cele mai frumoase femei din lume, iar vedetele nu sunt departe de această teorie. Aşa se face că unele dive au alături bărbaţi cărora le este frică de faptul că le-ar putea pierde şi devin foarte posesivi şi geloşi.

Radu Vâlcan, peste tot după Adela Popescu

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt împreună de mai bine de doi ani de zile, însă în relaţia lor Radu pare a fi cel posesiv. Pe lângă faptul că este peste tot după iubita lui, actorul a decis să apară şi într-un videoclip alături de Adela, pentru ca nu cumva alt bărbat să se apropie de ea.

Victor Slav o ţine din scurt pe Bianca Drăguşanu

Despre vedeta de la Pro TV s-a spus că, în relaţia cu Anda Adam, era foarte posesiv şi îi monitoriza acesteia orice mişcare. Se pare că Victor Slav nu şi-a schimbat comportamentul, iar Bianca Drăguşanu este supusă aceluiaşi tratament.

Mihai Costea o vrea pe Daniela Crudu „la cratiţă“

La începutul acestui an, Bianca Drăguşanu a vorbit despre relaţia dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea, afirmând că fotbalistul este foarte gelos şi posesiv. „Mihai e o persoană posesiva. Vroia să ştie în permanenţă ce face ea, toată noaptea vorbeau la telefon. Evident, Daniela îl iubeşte foarte mult, dar şi el o iubeşte foarte mult. Ea va deveni casnică, altă opţiune nu are. Nici ea nu cred că-şi doreşte altceva. Mihai nu îi dă voie să vorbească la telefon nici cu Ani, sora ei“, a spus Bianca în luna ianuarie.

Cornel Patrichi spune că şi Bănică este posesiv

Bun prieten cu Ştefan Bănică senior, Cornel Patrichi a spus că îl cunoaşte foarte bine şi pe Bănică junior şi că acesta este un bărbat posesiv. „Îl cunosc pe Ştefan de când avea 5 ani. Locuia cu tatăl lui pe Calea Victoriei. Eu am fost prieten bun cu tatăl lui Ştefan. Am auzit că Ştefan ar fi un băiat mai posesiv, dar e treaba mea asta?“, a spus Cornel Patrichi la începutul acestui an.

Velea spunea în trecut că este posesiv

În urmă cu câţiva ani de zile, Alex Velea acorda un interviu emisiunii „D-Paparazzi“, de la Kanal D, în care vorbea despre cât de posesiv este el într-o relaţie. „Eu sunt un tip gelos şi posesiv, însă îi mulţumesc lui Dumnezeu că ea nu este la fel. Dacă aveam o nevastă geloasă, atunci probabil trăiam o dramă“, a spus atunci Velea.