România mondenă: 5 bărbaţi celebri care iubesc bărbaţii. Află cum au recunoscut!

18 Octombrie 2012
Comunitatea gay din România afirmă, din ce în ce mai des, că are nevoie de ajutorul vedetelor pentru a fi susţinută, aşa cum se întâmplă şi în alte ţări din lume. Însă, în ţara noastră, dacă recunoşti că iubeşti o persoană de acelaşi sex cu tine, rişti să fii pus la zid şi executat. Cu toate acestea, există câteva persoane publice care au avut curaj şi au spus că sunt homosexuali.

Leonard Miron s-a logodit cu un spaniol

Fostul prezentator TV trăieşte, de peste 10 ani, o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel, un bărbat de origine spaniolă.

Cu toate că existau mai multe zvonuri că Leonard Miron ar fi homosexual, presa nu a putut confirma acest lucru. Însă, ziariştii de la „Click“ au intrat zilele trecute în posesia unor poze care demonstrează înclinaţiile homosexuale ale fostei vedete TVR.

Cei doi trăiesc în oraşul Reading, din Anglia, şi nu ascund faptul că sunt homosexuali.

Mircea Solcanu: „Mama a aflat de la televizor că sunt gay“

Prezentatorul de la Acasă TV nu a ascuns niciodată faptul că este homosexual. Mai mult de atât, el chiar a vorbit la televizor despre orientările sale sexuale. „Mama a aflat de la televizor că sunt gay. Nu am avut puterea să-i spun în faţă. Ea a crezut că este o glumă. Atunci am ajuns la concluzia că adevarul este cea mai bună minciună“, a spus Mircea Solcanu, la „Happy Hour“.

Solcanu a spus însă că nu este de acord cu „Marşul Gay“ care are loc în fiecare an în România. „Nu merg la Marşul Gay. Nu cred în aşa ceva şi nici nu vreau să ies să ţopăi, în stradă. E total deplasat să organizezi aşa ceva. Nu au o idee, un ţel, ceva pentru care ies în stradă“, a spus vedeta.

Mircea Zara a recunoscut că este gay

Mircea Zara a fost prima persoană publică din România care a recunoscut că este homosexual. Mai mult, el a fost fotografiat alături de iubitul lui şi nu s-a ferit niciodată să-şi arate orientarea sexuală.

Răzvan Ciobanu a confirmat în 2004 că e homosexual

Invitat în anul 2004 la o emisiune de la Radio Guerrilla, prezentată de Mihaela Rădulescu, Răzvan Ciobanu a declarat că este homosexual. Ciobanu chiar a participat la unele campanii împotriva violenţei în familie, în calitate de bărbat bătut de iubit.

Doru Iuga a făcut sex cu minori

Fostul jurnalist de la OTV a ajuns în arestul poliţiei, după ce a fost implicat într-un scandal de prostituţie. El a fost acuzat atunci că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi minori şi a fost nevoit să recunoască că este gay.