România mondenă: 5 bărbaţi care şi-au făcut operaţii estetice ciudate. Ce vor să demonstreze?

15 Noiembrie 2013
Studii realizate în ultimii ani au arătat faptul că şi bărbaţii sunt foarte preocupaţi de aspectul lor fizic, tot mai mulţi masculi trecând pragul saloanelor de înfrumuseţare. Ba mai mult de atât, există foarte mulţi reprezentanţi ai sexului tare care recurg la diferite operaţii estetice pentru a arăta mai bine.

Adrian Pescariu şi-a pus silicoane

Stilistul vedetelor îşi dorea cu orice preţ să aibă un fizic de invidiat, însă întotdeauna se plângea că nu are timp să meargă la sală. Inspirat de mai mulţi bărbaţi din străinătate, Adrian Pescariu s-a hotărât să-şi facă pectorali artificiali cu implanturi de silicon.

„Dorinţa mea este realitate, multumesc Dr. Kasem pentru realizarea primului implant de pectoral din România! Eu sunt excelent de bine, am mâncat ceva uşor şi acum mă pozez şi mă bucur de rezultate“, a spus Pescariu.

Mitoşeru, două operaţii de înfrumuseţare

Mihai Mitoşeru a recurs de două ori la ajutorul medicilor esteticieni, în încercarea de a deveni bărbatul dorit de toate femeile. Vedeta a făcut o liposucţie abdominală şi o operaţie de îndepărtare a cearcănelor. „Un prieten care este sportiv în America mi-a spus că toate vedetele de acolo au scăpat de grăsime cu această liposelecţie Vaser cu ultrasunete. Cu tot regimul pe care-l ţin, nu pot să dau jos toată burta“, s-a plâns Mitoşeru.

Mărculescu, tratament cu botox, pentru a nu mai transpira

Bun prieten cu Mihai Mitoşeru, Costin Mărculescu a apelar şi el la ajutorul esteticianului. Prima operaţie pe care a făcut-o a fost o liposucţie, pentru a scăpa de surplusul de grăsime din zona abdominală. Apoi, vedeta şi-a dorit un tratament cu botox pentru a nu mai transpira în exces.

Fizz şi-a mărit penisul pentru iubita lui

Unul dintre cei mai mediatizaţi bărbaţi de la începutul anilor 2000 a fost Bogdan Croitoru, cunoscut sub numele de Fizz sau de Bob Taylor. După ce a lansat un videoclip şi a apărut la toate emisiunile îmbrăcat doar în haine de blană, afirmând că este idolul femeilor, Fizz s-a retras din showbiz. Însă, nu a făcut acest lucru până nu a anunţat pe toată lumea că şi-a mărit penisul.

„Prietena mea a vrut să-mi măresc penisul de la 20 la 24 de cm, aşa că m-am conformat. M-am dus la un chirurg renumit, i-am spus ce vrea partenera mea şi s-a rezolvat. Acum am linişte acasă şi iubita mea este încântată. Am ajuns la concluzia că, totuşi, mărimea contează“, spunea Fizz.

Cristi de la Haiducii şi-a micşorat sânii

Cristi, unul dintre cei trei componenţi ai trupei Haiducii şi-a făcut o operaţie estetică de micşorare a sânilor, numită ginecomastie. În trecut, cântăreţul obişnuia să facă foarte mult sport, dar anumite probleme de sănătate l-au determinat să renunţe la sală. De la asta şi până la acumularea de ţesut adipos în zona sânilor n-a mai fost decât un pas. De asemenea, Cristi a trecut şi printr-o intervenţie de remodelare a abdomenului.