România mondenă: 5 bărbaţi care se machiază. Îţi place cum arată?

14 August 2013
Potrivit studiilor, bărbaţii sunt de părere că femeile se machiază prea mult şi că ar trebui să adopte un look mai natural. În ciuda acestor rezultate ale sondajelor, chiar şi unii bărbaţi apelează la machiaj atunci când simt nevoia.

Răzvan Fodor a recunoscut de mai multe ori că foloseşte fardurile

Vedeta de la Pro TV este foarte activă pe Facebook, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu tot ceea ce face. Anul trecut, Răzvan Fodor recunoştea prin intermediul reţelei sociale că obişnuieşte să se machieze.

Ştefan Bănică Jr. se machiază singur

Fiind om de televiziune, actor şi cântăreţ, Ştefan Bănică este obişnuit cu lumina reflectoarelor şi cu orele petrecute în faţa oglinzii, la machiaj. Colegii de breaslă ai artistului au afirmat că Bănică ştie să se machieze, deoarece face acest lucru foarte des, singur, acasă.

Gheorghe Turda vrea să arate impecabil la fiecare apariţie publică

Invitat în urmă cu aproximativ un an la „Acces direct“, Gheorghe Turda a afirmat că are grijă să arate mereu impecabil. „Am un stilist care mă machiază şi cred că e normal. Îmi dau cu fard, cu creion de sprâncene, dar şi cu ruj“, a spus artistul.

Florin Piersic adoră să arate bine

Este bine ştiut faptul că Florin Piersic ţine foarte mult la imaginea sa şi face mereu tot posibilul să arate cât mai bine. Actorul obişnuieşte să se machieze, însă a avut şi câteva momente în care machiajul i-a jucat feste. Spre exemplu, în urmă cu aproximativ trei ani de zile, el a fost invitat la o emisiune de la Realitatea TV, acolo unde a apărut cu buzele conturate, cu fond de ten, puţin luciu de buze şi sprâncenele aranjate.

Oana Zăvoranu glumea că Pepe este atras de bărbaţi

În urmă cu doi ani de zile, Oana a prezentat la emisiunea „Happy Hour“ mai multe fotografii în care Pepe apărea machiat. „Nu ştiu de ce a dat Oana pozele astea în presă. Îşi imagina că o să creadă cineva că sunt homosexual?“, a spus Pepe.