România mondenă: 4 vedete nemachiate. Îţi place cum arată?

2 Decembrie 2014
Celebrităţile fac tot posibilul pentru a arăta întotdeauna perfect, însă există şi momente în care sunt surprinse nemachiate şi ar da orice ca acele fotografii să dispară din presă.

Lora, de nerecunoscut la mall

În urmă cu mai bine de o săptămână, Lora a fost surprinsă de paparazzii de la WOWbiz în parcarea unui mall, imediat după ce cobora din maşină. Deşi în pozele pe care şi le postează pe internet şi afirmă că este nemachiată arată bine, în cele realizate de paparazzi, Lora este de nerecunoscut.

Ruby, sfătuită să nu se mai machieze

La mijlocul lunii noiembrie, Ruby a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apărea nemachiată. Deşi în unele poze din trecut, ea arăta complet diferit fără machiaj, acum fanii au rămas plăcut surprinşi de imagine şi au sfătuit-o pe artistă să nu se mai machieze.

Andreea Bănică a primit laude

Zilele trecute, şi Andreea Bănică a postat pe Facebook o fotografie în care apărea nemachiată. Imaginea a primit foarte multe like-uri de la fani, aceştia afirmând că îi stă foarte bine fără machiaj.

Diana Dumitrescu vrea să ajungă departe

Săptămâna trecută, Diana Dumitrescu a pus, dis de dimineaţă, o fotografie pe Facebook în care apărea nemachiată. Fanii au apreciat imaginea, iar descrierea pusă de vedetă a fost: „Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge“.