România mondenă. 4 vedete de televiziune care au apărut și la posturi concurente

12 Iunie 2015
Unele televiziuni au clauze foarte stricte în contractele pe care le le oferă vedetelor, însă se pare că în ultimul timp aceste clauze nu mai sunt așa de stricte.

Andra și Cătălin Măruță, interviu la Antena 1

Dacă, în urmă cu câteva luni, Cătălin Măruță și Andra afirmau că au fost ofertați de Antena 1, însă au preferat să rămână la Pro TV, acum cele două vedete au putut fi văzute într-o emisiune de la Antena 1.

Prezenți la nunta Andei Adam, Măruță și Andra le-au acordat un interviu celor de la Antena 1, iar momentul a fost difuzat la emisiunea „Acces Direct“, care este difuzată la concurență cu emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

„Să le dea Dumnezeu ce e mai bun pe lumea asta, casă de piatră și să fie fericiți. Anda a fost și ea la nunta noastră, ne bucurăm că suntem și noi la nunta ei. Le dorim tot ce e mai bun“, a spus Măruță la Antena 1.

Loredana Groza a cântat la „Neatza cu Răzvan & Dani“

La mijlocul lunii aprilie, Loredana Groza și Nadir au lansat videoclipul melodiei „Te iubesc“, iar la câteva zile după lansare au fost invitați în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan & Dani“.

Deși face parte din juriul emisiunii „Vocea României“, de la Pro TV, Loredana a acceptat invitația celor de la Antena 1 și a cântat noua ei melodie în direct la postul concurent.

Anul trecut, Loredana Groza a apărut și la Kanal D, unde a fost invitat special în serialul „Fetele lu' dom profesor“.

Smiley a apărut la Kanal D și Prima TV

Anul trecut, Smiley a fost invitat în emisiunea „Mondenii“, de la Prima TV. Acolo, el a intrat în pielea personajului de basm Făt Frumos, concurând alături de Zmeul cel Rău, Scufiţa Roşie, Mica Sirenă şi Harap Alb, la emisiunea-concurs „A fost odată ca niciodată un miliardar“. Mai mult de atât, cântăreţul l-a parodiat pe Pavel Bartoş, iar la final a cântat piesa „Can I Get A…“, împreună cu Dorian.

Tot anul trecut, pe 2 iunie, de ziua lui Teo Trandafir, Smiley a avut o nouă apariţie la altă televiziune decât Pro TV, fiind invitat în emisiunea „Teo Show“, de la Kanal D. Artistul i-a cântat vedetei TV melodia „Oare ştii“, amintindu-i lui Teo că această piesă a fost fredonată în premieră la emisiunea ei de la Pro TV.