România mondenă: 4 vedete care şi-au pierdut mamele. Au suferit sau nu?

27 Aprilie 2015
Dramele din lumea mondenă sunt foarte mediatizate, iar atunci când o celebritate îşi pierde o rudă, acest lucru devine ştire de interes naţional.

Oana Zăvoranu încearcă să pară că suferă

Mărioara Zăvoranu a murit acum mai bine de o săptămână, iar de atunci Oana Zăvoranu vorbeşte non-stop, la televizor, despre mama ei. Imediat după ce Mărioara a murit, Oana a spus că nu este tristă şi nu suferă, însă după ce trustul Intact i-ar fi dat 20.000 de euro, a început să afirme că este afectată de tragedie.

Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea mamei

La sfârşitul acestei luni, Gabriela Cristea se va căsători cu Tavi Clonda, dar de pe lista de invitaţi va lipsi tatăl vedetei. Gabi şi părintele ei nu îşi mai vorbesc de câţiva ani, deoarece prezentatoarea de la Kanal D a refuzat să participe la înmormântarea mamei ei.

Monica Gabor nu a crezut că este adevărat

Surorile Gabor şi-au pierdut mama, în anul 2013, după ce acesteia i-a căzut un bolovan în cap la Peştera Polovragi. Când au aflat vestea, Monica şi Ramona Gabor erau departe de casă, una în SUA, alta în Dubai.

Monica Gabor a primit vestea atunci când la Los Angeles era ora 3 dimineaţa, iar iniţial a crezut că este vorba doar despre o coincidenţă. „Săraca mama, a murit rugându-se pentru noi... Mergea regulat la mănăstiri, în ţară, să dea acatiste pentru fetele ei... Să fim sănătoase şi fericite... Sunt devastată, adio, mami“, a spus Monica.

Rita Mureşan suferă în continuare

În anul 2013, Rita Mureşan şi-a pierdut mama, iar vedeta suferă şi acum. La sfârşitul anului 2014, ea a avut un mesaj emoţionant pentru cea care i-a dat viaţă.

„Când a venit tortul de ziua mea, am clacat şi am început să plâng. Dacă ar fi mama aici lângă mine, aş vrea să mă ierte, să ştie că o iert, o iubesc şi ştiu că mă iubeşte şi ea foarte tare“, a spus Rita Mureşan.