România mondenă. 4 vedete care se înțeleg bine cu soacrele

8 Iunie 2015
Deși multă lume spune că a te înțelege cu soacra este un lucru foarte rar întâlnit, unele celebrități din România au demonstrat de-a lungul timpului că au o relație foarte bună cu mamele partenerelor sau partenerilor.

Andra își dorește ca fetița ei să semene cu mama lui Măruță

Cântăreața a afirmat, în nenumărate rânduri, că are o relație foarte bună cu mama lui Cătălin Măruță. La mijlocul lunii mai, atunci când a fost ziua de naștere a soacrei ei, Andra a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de ea și a spus că vrea ca fetița ei să aibă ochii mamei lui Măruță.

„La mulți ani pentru femeia care mi-a făcut cel mai frumos cadou: iubirea vieții mele Cătălin! La mulți ani Mica! Te iubesc și sper ca nepoțica să aibă culoarea ochilor tăi“, a fost mesajul Andrei.

Nicoleta Luciu a trăit sub acelaşi acoperiş cu soacra

La sfârşitul anului trecut, cei de la WOWbiz anunţau că Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde trăieşte în aceeaşi casă cu soacra ei. După ce s-a mutat din Bucureşti şi a ajuns să locuiască alături de mama soţului ei, Nicoleta Luciu a spus că aceasta face mâncare foarte bună şi că se înţeleg de minune.

"Copiiilor le dau o supă pe care o face soacră-mea cu tăieţei de casă. Nu renunţ la supa asta nici în ruptul capului. E specialitatea soacră-mii", spunea vedeta.

Anii trecuţi, înainte de a face nunta, Nicoleta Luciu era lăudată în presă de soacra sa. "Cum să n-o iubesc? Va fi o soţie minunată, aşa cum ştie să fie şi o mamă de nota zece. Sunt fericită că fiul meu s-a decis să facă acest pas", spunea mama lui Zsolt Csergo în trecut.

Horia Brenciu are o relaţie bună cu mama soţiei

Anul trecut, Horia Brenciu s-a căsătorit cu producătoarea TV Alice Dumitrescu. După cum au notat cei de la WOWbiz la începutul acestui an, artistul s-a făcut repede plăcut de familia soţiei lui, datorită firii lui. Din câte se pare, Brenciu a reuşit să-i câştige repede simpatia şi soacrei sale, cu care are acum o relaţie excelentă.

Gabriela Cristea are o relaţie foarte bună cu socrii

La sfârşitul anului trecut, cei de la Kanal D stăteau de vorbă cu părinţii lui Tavi Clonda, aceştia oferind detalii despre relaţia pe care o au cu Gabriela Cristea. Deşi cu părinţii ei nu s-a înţeles niciodată bine, reufzând chiar să meargă la înmormântarea mamei ei, vedeta de la Kanal D se înţelege de minune cu părinţii soţului ei.

"Noi o apreciem foarte mult pe Gabriela şi o considerăm ca şi fata noastră", au spus socrii vedetei.

MAI MULT DESPRE: Andra, soacra, catalin maruta