România mondenă: 4 vedete care s-au fotografiat imediat după ce au născut

5 Martie 2014
Vedetele din România şi din întreaga lume au făcut o obişnuinţă din a se poza cu burtica la vedere înainte de a naşte, însă, în ultimul timp, vedetele au început să se pozeze şi pe patul de spital, imediat după ce nasc.

Dana Rogoz, poze cu băieţelul şi cu prietenii

În ziua în care a născut, dar şi în următoarele zile, Dana Rogoz şi prietenii ei au postat pe internet foarte multe fotografii cu vedeta şi cu băieţelul ei. Printre vedetele care s-au grăbit să o viziteze pe Dana Rogoz au fost Radu Vâlcan, Adela Popescu şi Laura Cosoi.

Vedeta de la Pro TV a născut un băieţel de 2,940 kilograme şi 48 de centimetri, care va fi botezat Vlad Luca.

Oana Roman şi fetiţa ei, fotografiate de iubitul vedetei

Marius Elisei, partenerul de viaţă al Oanei Roman, este mândru de faptul că a devenit tată, iar în primele ore după ce iubita lui a născut, a postat pe internet fotografii cu vedeta şi fetiţa lor.

Pe micuţă a va chema Maria Isabela, având la naştere 2,340 kilograme şi 45 de centimetri.

Anca Serea, fotografiată la o oră după naştere

La începutul acestui an, Adrian Sînă a devenit din nou tătic, după ce Anca Sere a născut o fetiţă. „Ava Stephanie a venit pe lume la ora 03.36. Are 3,200 kilograme și 52 de centimetri. Suntem sănătoase. Toţi suntem foarte fericiţi“, a spus Anca Serea, imediat după ce a născut. Mai mult de atât, ea a postat pe internet şi o fotografie realizată la o oră după naştere.

Ramona Rusu Dumitrescu s-a fotografiat în timp ce alăpta

În toamna anului trecut, actriţa Ramona Rusu Dumitrescu, cunoscută datorită rolului jucat în serialul „Băieţi buni“, de la Pro TV, a născut un băieţel. În ziua în care a născut, vedete s-a fotografiat în timp ce alăpta.