România mondenă: 4 vedete care s-au despărţit de partenerii lor pentru că nu-şi doreau copii

18 August 2014
Mai devreme sau mai târziu, orice om îşi doreşte copii, însă unele vedete vor cu orice preţ să devină cât mai repede părinţi. Vă prezentăm în continuare 4 celebrităţi care s-au despărţit de partenerii lor pentru că aceştia din urmă nu îşi doreau copii.

Alex Velea a părăsit-o pe Ana şi va avea un copil cu Antonia

Luna trecută, Antonia a anunţat pe pagina ei de Facebook că este gravidă cu Alex Velea. Acesta era marele vis al lui Velea, care a divorţat de Ana pentru că aceasta nu îşi dorea să aibă urmaşi.

Pepe a scăpat de Oana Zăvoranu şi este fericit cu Raluca

Anul acesta, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, cei doi având împreună şi o fetiţă. În urmă cu aproximativ trei ani de zile, Pepe a divorţat de Oana Zăvoranu deoarece aceasta nu vroia să devină mamă.

Smiley, părăsit de Laura Cosoi

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Smiley era părăsit de Laura Cosoi chiar atunci când toţi creadeau că cele două vedete se pregătesc de nuntă. Apropiaţii celor doi au afirmat atunci că Laura Cosoi s-a despărţit de Smiley deoarece acesta nu îşi dorea copii.

Keo nu voia copii şi o înşela pe Andreea Bălan

Andreea Bălan şi Keo trăiau o poveste de dragoste de mai bine de şase ani, însă artistul o înşela pe cântăreaţă de un an de zile. Atunci când a aflat acest lucru, Andreea Bălan a pus piciorul în prag şi s-a despărţit de iubitul ei. Din spusele apropiaţilor cântăreţei, nu doar înşelatul a fost motivul despărţirii, ci şi faptul că Keo nu voia să se căsătorească şi nu îşi dorea nici copii.