România mondenă: 4 vedete care au probleme mari. Cum le rezolvă?

25 Februarie 2015
În lumina reflectoarelor, toate vedetele apar zâmbitoare, însă în spatele zâmbetului pe care îş afişează, unele celebrităţi ascund câteva drame.

Vladimir Drăghia a ajuns în junglă din cauza datoriilor

Vladimir Drăghia face parte din echipa "Sunt celebru, scoate-mă de aici", actorul accept să participe la această emisiune din cauza datoriilor pe care le are. Din câte se pare, vedetele care au plecat în jungla africană sunt plătite cu aproximativ 10.000 de euro, ceea ce înseamnă o adevărată gură de oxigen pentru Vladimir Drăghia.

Jurnaliştii de la Click au dezvăluit că actorul s-a alăturat show-ului de la Pro TV deoarece are de achitat 5.000 de euro către proprietara unui apartament din Piaţa Victoriei, acolo unde Vladimir Drăghia a locuit mai mult timp, fără a plăti chiria, întreţinerea şi alte utilităţi.

Oana Zăvoranu ajunge foarte des la spital

În ultimii ani, ştirile că Oana Zăvoranu a ajuns de urgenţă la spital, după ce a leşinat, au devenit o obişnuinţă. Pe lângă insomniile şi cefaleea care îi dă dureri de cap îngrozitoare şi o face să fie sensibilă la lumină, vedeta TV are episoade destul de frecvente de pierdere a cunoştinţei, notează cei de la WOWbiz.

"Diagnosticul meu sună în felul următor: Rino-sinuzită acută frontal cronicizată. Inflamarea membranei meningelui. Cefalee care necesită infiltraţii zilnice în nervul Arnold, situat undeva în stânga şi în dreapta cefei şi timpanul stâng fisurat până la os, afecţiune care dă stări de vertij cu leşin şi inconştienţă. Pe fondul acestor probleme fizice, cronice şi netratate, se adaugă şi starea psihică proastă care mi-a fost indusă în ultima perioadă de femeia despre care credeam că mă iubeşte cel mai mult. Da, de mama, cea căreia eu i-aş fi dat un rinichi fără să clipesc, doar ca să o ştiu bine", a spus Oana Zăvoranu.

Andreea Berecleanu se îngraşă tot mai mult

Prezentă recent la un eveniment monden, Andreea Berecleanu a reuşit să atragă privirile celor din jur, dar nu datorită faptului că ar avea un corp de invidiat, ci din cauza faptului că a pus câteva kilograme. Cei de la WOWbiz notează că vedeta a început să se îngraşe după ce a divorţat şi au descoperit că, în ultimul timp, pentru a ascunde kilogramele în plus, Andreea Berecleanu poartă rochii largi şi lungi.

Andreea Mantea va fi o mamă singură

Andreea Mantea este gravidă cu luptătorul Cristi Mitrea, care a câştigat show-ul "Burlăciţa". Din păcate pentru vedetă, este foarte posibil ca ea să îşi crească singură copilul, deoarece s-a certat recent cu iubitul ei şi cu familia acestuia. Mai mult decât atât, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea a fost bătută de Cristi.